CampingSverige.se

6.9.18

Av: Daniel Andersson
Dela
 

Hobby uppdaterar Prestige-serien

Storsäljande Hobby bjuder på både små och stora nyheter inför 2019 års modellprogram. Allt ifrån tekniska innovationer till nydesignade detaljer. Prestige-serien har genomgått störst förändringar med bl a nytt bakparti och nya planlösningar.

Prestige finns i tolv olika planlösningar där den längsta mäter 9,04 meter.

Prestige finns i tolv olika planlösningar där den längsta mäter 9,04 meter.


Hobby har numera sex modellserier i sitt program: OnTour, De Luxe, De Luxe Edition, Excellent, Prestige och Premium. Här finns allt ifrån små lättkörda vagnar för par till stora, rymliga familjevagnar. Totalt kan Hobby erbjuda 56 olika modellvarianter och 39 planlösningar.

Thetfords

Thetfords "superspis" är tillval.


Prestige

Prestigeserien har genomgått störst förändringar inför 2019. Serien har fått nya planlösningar och finns nu i tolv varianter där den längsta mäter 904 cm. Prestigeserien har fått ny design på bakpartiet med bakdiffusor, nya lampor och ljusramp. Det är också i denna serie du kan välja till Thetfords ”superspis” med spis, ugn, gasolplattor och elektrisk platta. Draghandtagen är kromade och vagnen har fått eleganta sidoprofiler. Interiört finns möbler i chesterfield/ek i kombination med magnolia vilket matchar klädseln Jawa som går i beige och bruna toner.

Hobbys flaggskepp heter Premium.

Hobbys flaggskepp heter Premium.


Premium

Hobbys flaggskepp heter Premium och revolutionerade marknaden när den kom med sin futuristiska design. Svartpolerade lättmetallfälgar har alltid varit standard på vagnen. Nu har dessa fått ny design vilket ger ett ännu lyxigare och elegantare intryck.

Prestige 720 WLC har långbäddar.

Prestige 720 WLC har långbäddar.


Nya detaljer

Flera av Hobbys 2019-modeller har fått nya mörkläggningsgardiner och insektsskydd i plissé i köket. Stort fokus har också legat på fönstren som fått nya fönsterlås och större öppningar. Färskvattentanken är utvecklad vilket gör det enklare att tömma tanken. Andra nyheter är att tv-fästet är anpassat för 22-tumsapparater och att sängarna är 50 mm högre.

De Luxe 515 UHL har sex sovplatser, en dropdownsäng för två vuxna, två långbäddar samt möjlighet till två platser när rundsittgruppen bäddas ned.

De Luxe 515 UHL har sex sovplatser, en dropdownsäng för två vuxna, två långbäddar samt möjlighet till två platser när rundsittgruppen bäddas ned.


Tre nya planlösningar hos Hobby 2019:

De Luxe 515 UHL
Har sex sovplatser; en dropdownsäng för två vuxna, två långbäddar samt möjlighet till två platser när rundsittgruppen bäddas ned.

Excellent och Prestige 540 FU
Har en separat sovavdelning med dusch och badrum längst bak så att den privata delen är avstängd från de sociala ytorna. Separat duschkabin i badrummet och en praktisk instegsgarderob. Med Truma Combi 6E som standard är vagnen lämpad för fricamping.

Prestige 720 WLC
En riktigt bekväm vagn med långbäddar och en C-sittgrupp intill panoramafönstret i fronten. Är utrustad med Truma Combi 6E och du kan välja vattenburen värme från Alde som tillval.

Utrustningspaketet Hobby Komplett

Utrustningspaketet Hobby Komplett är standard i alla nya Hobbyvagnar. Ingår gör bl a ett extra stort kylskåp, Trumas värmesystem och minst fem 230 V-uttag. Exteriört ingår tonade fönster med säkerhetslås, extra bred ingångsdörrr med fönster, förstärkta gångjärn, bättre låsning och sopkorg. Bromssystemet KNOTT ANS som har automatisk justering av bromsar ingår, navkapslar, integrerad förtältslist och mycket annat.

Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt