CampingSverige.se

27.12.17

Av: Sandra Irengård Fotograf: Truma
Dela
 

Högre säkerhet för husdjursägare

Nu kan campare med gott samvete lämna sina fyrbenta vänner ensamma i husbilen eller husvagnen i alla väder. Truma har lanserat en ny appfunktion i sitt Truma iNet System - ett värmelarm.

Via den nya app-funktionen får man ett sms när det blir för varmt i fordonet och temperaturen överskrider ett visst inställt värde.

Via den nya app-funktionen får man ett sms när det blir för varmt i fordonet och temperaturen överskrider ett visst inställt värde.


Kunden får ett sms när det blir för varmt i fordonet och temperaturen överskrider ett visst inställt värde. Husdjursägaren kan då agera direkt genom att aktivera klimatanläggningen på avstånd via appen och sänka temperaturen.  

Den nya funktionen är ett komplement till det befintliga larmet om kyla och spänning. Om temperaturen i fordonet eller fordonbatteriets spänning sjunker under de valda nivåerna, får kunden också information via sms. Men det är inte bara husdjursägare som kan vara på den säkra sidan med Truma iNet System. Det gör det även möjligt att styra Combi-värmaren och Trumas klimatanläggningar via smartphone eller surfplatta, läsa av fordonets status som temperatur eller elnät och kontrollera gasmängden i appen – när som helst och var som helst.

Fakta Truma

Truma Gerätetechnik GmbH & Co. KG är den innovativa tillbehörsleverantören för husbilar, husvagnar och mobilt bruk. Det sedan länge etablerade företaget har i över 65 år erbjudit ”bättre komfort på resan” – en omfattande produktportfölj på området värme-, klimat-, vatten- och manövreringssystem samt gas- och strömförsörjning. Truma utmärker sig genom den höga kvaliteten på produkterna, genom den goda servicen och närheten till kunden. Företagets huvudsäte och produktionsort befinner sig i Putzbrunn utanför München. Truma har filialer i Storbritannien, Italien, Sverige, Kina och USA. Totalt sysselsätter familjeföretaget 600 personer. Truma räknas till ”TOP 100” (www.top100.de) av de mest innovativa bland de medelstora företagen i Tyskland.

Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
Caravan Club of Sweden
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt