CampingSverige.se

15.12.10

Av: Hans Reckweg Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold Fotograf: Rasmus Schønning
Dela
 

Holländska Aart Cook köper danska Combi-Camp

Combi-Camp är nu i holländska händer, firman Aart Cook Adventure BV har köpt varumärket och kommer överta marknadsföringen av det.

Klicka för större bild


Trots överlåtelsen kommer produktionen fortgå i Danmark och framtiden är därmed säkrad för märket.
Sedan starten 1964 har Combi Camp konceptet haft en stor och entusiastisk kundskara och det sinnesrika och funktionella systemet med uppfällbart lock som utgör botten i tältvagnen är erkänt och bekräftat. Samarbetet mellan de två firmorna, Aart Cook Combi Camp in Haarlem och Combi Camp i Odsherred startade 1989 med den holländska firman som återförsäljare. 1995 blev de holländska importörer och ingick ett samarbete om produktutveckling, Combi-Camp fick därigenom en ledande position på den holländska marknaden.

En ny era börjar nu för Combi Camp. Märket har hamnat i händerna på en verksamhet som rakt igenom förstår sig på det. Combi- Camps historiskt starka varumärke: Frihet, oberoende och mobilitet gäller fortfarande. Man satsar på en ledande position på marknaden, speciellt i Danmark.

Det kommer att satsas på innovation, utseende, design och kvalitet, med utgångspunkt i den historiska traditionen av dansk design hos Combi- Camp, som kommer hamna ännu mer i fokus framöver.

Combi-Camp skall vara högteknologisk med innovativa funktioner, och det kommer tas fram nya textilier. Man förväntar sig att försäljarna kommer backa upp de nya ägarna med samma trofasthet och entusiasm som hitintills. Både säljare och köpare är tillfreds. Ägaren av Scan Camp, Christian Rasmussen säger att detta partnerskap kommer ge Scan Camp möjlighet att göra det man är bäst på, nämligen produktion av underreden i hög kvalitet. Aart Cook är stark i produktion av tält, produktutveckling och försäljning. Aart Cook säger att önskan om att överta Combi- Camp är stor. Han har följt märket sedan han som 12-åring hade ett sommarjobb hos den lokala Cambi-Camp försäljaren.  

Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Kama Fritid AB
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt