Campout

CampingSverige.se

24.8.18

Av: Daniel Andersson
Dela
 

Hos Autohallen bor man All-inclusive

Autohallen är agent för de populära märkena McLouis och Eura. En del av framgången ligger i de generösa utrustningsnivåerna som företaget kallar All-inclusive.

Eura Profila RS 730.

Eura Profila RS 730.


Autohallen har seglat upp som ett av landets största försäljningsställen av husbilar. Med anläggningar i Lomma, Alingsås, Stockholm och Karlstad täcker de stora delar av landet och har dessutom ett samarbete med utvalda Bosch-verkstäder på andra orter. Som agent för märkena McLouis, Eura och Karmann spänner deras fordon över ett brett spektrum; från prisvärda instegsbilar och små plåtisar till lyxiga toppmodeller på nio meter.

Joakim Norberg, vd Autohallen.

Joakim Norberg, vd Autohallen.


Allt ingår

En av orsakerna till framgången är Autohallens All Inclusive-koncept som innebär att en mängd tillbehör ingår som standard.
- I stort sett rubbet ingår, allt från solceller, markis, cykelställ och tv till farthållare, airbag och multimediapaket. Detta gäller både McLouis och Eura, säger vd Joakim Norberg.

Juli var en rekordmånad för Autohallen.
- Det var vår bästa juliförsäljning någonsin, trots den nya skattereformen Bonus Malus och den långvariga värmeböljan. Det bådar gott för kommande säsong, säger Joakim.

Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt