Husbil365

CampingSverige.se

10.11.17

Av: Daniel Andersson Fotograf: Torbjörn Lagerwall
Dela
 

Husbilsboken - för dig som är nybörjare på husbil

En inspirerande handbok för husbilsnybörjaren är nu ute på marknaden. Vi pratade med författarna Sanna Ohlander och Torbjörn Lagerwall.

En praktisk handbok för husbilsnybörjaren.

En praktisk handbok för husbilsnybörjaren.


Varför en bok om husbilar för nybörjare?
- Vi hade inga tidigare erfarenheter av vare sig husbil, husvagn eller camping den gången vi blev husbilsägare och vi hade ingen i vår närhet att fråga. Då önskade vi att det fanns en bok med snabba svar på våra funderingar och nu har vi själva skrivit den boken, säger Sanna Ohlander.

Kan ni ge några exempel på vad ni hade velat ha svar på när ni började?
- Vi visste till exempel inte att det fanns något som hette ställplats. Ett annat stort frågetecken var hur man på ett enkelt sätt kunde få tag i vatten till husbilen. Sen ska vi inte prata om första gången vi skulle tömma vår toakassett, säger Torbjörn Lagerwall.

Varför ska man köpa boken?
- Har man inga tidigare erfarenheter ger boken en snabb och enkel översikt kring hanterandet av en husbil, säger Sanna och Torbjörn.

Här kan du beställa boken:
www.adlibris.com

Torbjörn Lagerwall och Sanna Ohlander.

Torbjörn Lagerwall och Sanna Ohlander.


Om författarna

Sanna Ohlander
Matinspiratör, kostrådgivare och skribent. Jobbar till vardags i sin matstudio i Malmö. Älskar husbilslivet och njuter av utmaningen att laga mat i ett litet kök. Pennan och stekpannan är ständigt närvarande på resorna.

Torbjörn Lagerwall
Fotograf och grafisk formgivare. Jobbar till vardags med kommersiell fotografi i sin studio i Malmö. Entusiastisk husbilsåkare som alltid har kameran med på resorna.

Författarna är sedan flera år hängivna husbilsåkare och tillbringar så mycket tid som möjligt i sin husbil. De arbetar ofta när de är iväg på resa och levererar regelbundet resereportage till olika branschtidningar.

Kama Fritid AB
Hobby Husvagnar
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Bli annonsör på CampingSverige
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt