Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

6.2.18

Av: Sandra Irengård
Dela
 

Husbilsturné i Upplands Väsby

Den 7 och 8 februari åker Väsby Promotion och Hansen Caravan ut på vägarna på en turné. De besöker lite olika platser i Upplands Väsby i dagarna två.

On tour i Väsby.

On tour i Väsby.


Väsby Promotion är en fristående ideell förening som arbetar för att skapa bästa tänkbara förutsättningar för företagande och entreprenörskap i Väsby. Hansen Caravan säljer fritid på hjul i form av husbilar, husvagnar och tillbehör. Tillsammans ger de sig ut på en husbilsturné i Väsby den 7 och 8 februari.

Det bjuds på kaffe med bulle och give-aways. Gasolkamin från WECAMP (värde 1700 kr) lottas ut och det kommer även att ske en utlottning av annonsplats (värde 5000 kr).

Om du väljer att bli medlem i Väsby Promotion på plats får du en biobiljett och ett medlems-kit. Du kan också ta tillfället i akt och titta runt i husbilen från Hansen Caravan. Peter Hansen finns på plats och berättar allt som går att berätta om husbilar.

Uppställningsplatser

7 februari
Kl: 10.00-11.30 – Lövängsvägen
Kl: 12.00-13.30 – Bredden Väst, vid Bauhaus
Kl: 14.00-15.30 – Kaplanvägen

8 februari
Kl: 10.00-11.30 – Mellangården
Kl: 12.00-13.30 – Bredden Öst, vid Scandic
Kl: 14.00-15.30 – Truckvägen / Glädjen


Klicka för större bild


Om Väsby Promotion

Väsby Promotion är en fristående ideell förening som ägs och finansieras av sina medlemmar, stora och små företag, föreningar och offentlig verksamhet. De arbetar för att skapa bästa tänkbara förutsättningar för företagande och entreprenörskap i Väsby. Detta görs genom att erbjuda en mötesplats och ett nätverk för idé- och affärsutbyte, kunskap och påverkan, men också genom att fungera som företagens dörröppnare och representant i näringslivs- och utvecklingsfrågor i Väsby. Väsby Promotion erbjuder företagare och kommun en mötesplats för affärs- och idéutbyte, samverkan och påverkan med syfte att få Väsbys näringsliv och samhälle att blomstra.

Peter Hansen har många års erfarenhet i husbils - och husvagnsbranschen.

Peter Hansen har många års erfarenhet i husbils - och husvagnsbranschen.
Fotograf: Sara Ravid


Om Hansen Caravan

Hymer Center by Hansen säljer fritid på hjul i form av husbilar, husvagnar och tillbehör. I juni 2012 slog Hansen Caravan upp portarna och är sedan 2014 ett Hymer Center och representerar varumärkena Hymer husbilar, Carado husbilar och Eriba husvagnar. På tillbehörssidan samarbetar vi med KAMA Fritid och Movera tillbehör. Ägaren Peter Hansen har lång erfarenhet av branschen då han startade som 14- åring att arbeta med husvagnar. Har sedan dess hunnit med att arbeta på Electrolux och Dometic som är en underleverantör till husbilsindustrin och parallellt med detta vice ordförande i husvagnsbranschens riksförbund. Ledorden sedan start har varit nytänkande, glädje och empati.

Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Hobby Husvagnar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt