Husbil365

CampingSverige.se

15.7.16

Av: Sandra Irengård
Dela
 

Husvagnsbranschens riksförbund tecknar centralt avtal med Mindmancer

Husvagnsbranschens riksförbund (HRF) har valt att teckna centralt avtal med Mindmancer inom området intelligent kamerabevakning för HRF:s medlemsföretags räkning. Avtalet ger branschorganisationens medlemmar möjlighet att säkra sina anläggningar med en beprövad lösning.

Mindmancer utvecklar aktivt intelligent kamerabevakning.

Mindmancer utvecklar aktivt intelligent kamerabevakning.


HRF är den samlande organisationen för svenska företag med anknytning till mobilt boende. Förbundet organiserar såväl tillverkare och importörer av husvagnar och husbilar som tillbehörs- och serviceföretag. Flertalet ledande företag inom området är idag medlemmar.

– Vi levererar en trygg och lättanvänd lösning till HRF:s medlemmar och då är det en naturlig strategi för oss att teckna ett centralt avtal för att effektivare kunna hjälpa fler som har behov av att säkra sin verksamhet mot stölder, säger David Giaina, säljchef på Mindmancer AB.

Mindmancer bevakar sedan tidigare HRF-medlemmen Hymers samtliga anläggningar i Sverige med intelligent kamerabevakning kopplat till larmcentral.

Johnny Berlic, VD Mindmancer.

Johnny Berlic, VD Mindmancer.


Fakta Mindmancer

Mindmancer erbjuder och utvecklar säkerhetslösningar inom intelligent videobevakning kopplat till certifierade larmcentraler. De erbjuder en komplett kameralösning med fokus på att täcka stora områden med så få kameror som möjligt.
Företaget grundades 2006 av Johnny Berlic, som även är VD. Huvudkontoret finns i Göteborg.
Läs mer på:
www.mindmancer.se


Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt