CampingSverige.se

26.11.18

Av: Sandra Irengård
Dela
 

Husvagnscenter i Valbo utsett till Superföretag

När Veckans Affärer tillkännagav årets Superföretag var Husvagnscenter i Valbo en av aktörerna som kvalade in på topplistan. Totalt är det endast runt en promille av Sveriges företag som klarar det.

Veckans affärer  utser Superföretag för fjortonde året i rad.

Veckans affärer utser Superföretag för fjortonde året i rad.


– Utnämningen känns ärofylld och allt eftersom det sjunkit in har vi insett hur stort det är, säger Kjell Åsberg, säljare och delägare på Husvagnscenter i Valbo.

Det är fjortonde året i rad som de mest högpresterande privata bolagen i svenskt näringsliv koras till Superföretag av tidningen Veckans Affärer och affärsinformationsföretaget Bisnode. Bedömningen görs utifrån hur väl företagen har lyckats med sin tillväxt, vinst, avkastning, effektivitet, kapitalstruktur och finansiering.

Kjell Åsberg och Leif Hansson, båda säljare och delägare på Husvagnscenter i Valbo.

Kjell Åsberg och Leif Hansson, båda säljare och delägare på Husvagnscenter i Valbo.


728 Superföretag

För att hamna på listan behöver företagets omsättning och vinst öka samtidigt som det finns en stabilitet och långsiktighet i affären. Kriterierna måste mötas under minst fyra år i rad för att generera en plats på listan. Av 430 000 svenska aktiebolag var det 60 000 som uppfyllde villkoren och bland dessa kvalificerade sig endast 728 till Superföretag.

– Så vitt vi kunnat se är det bara två företag som arbetar med fritidsfordon som är med på listan, och det är såklart väldigt hedersamt att vara ett av dem, säger Kjell Åsberg och fortsätter:

– De senaste åren har vi satsat och trappat upp stegvis. Vi har varit noga med att växa i lagom takt för att upprätthålla en balans och detta är en bekräftelse på att arbetet varit lyckat.

Fakta

Husvagnscenter i Valbo grundades 1988 och har idag 11 anställda. Företaget är återförsäljare av husvagnar och husbilar från bland annat Knaus, Weinsberg, Hobby och CI. De har också en verkstad för eftermarknad samt hyr ut husbilar.

Se också...
Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt