Husbil365

CampingSverige.se

1.12.16

Av: Sandra Irengård
Dela
 

Idag öppnas dörrarna till Forsbergs i Karlstad

Forsbergs Fritidscenter  öppnar officiellt sina dörrar till sitt nya center idag. Den officiella invigningen sker först den 3-5 februari.

Forsbergs välkomnar sina kunder  till sin nya anläggning i Karlstad.

Forsbergs välkomnar sina kunder till sin nya anläggning i Karlstad.


På gamla mejeriets område i Karlstad är välkomstmattan nu utrullad. I juli månad meddelades det  att Forsbergs skulle öppna sitt sjätte center. Mathias Forsberg menar att med en etablering även i Värmland, sprider de ut sina center på ett geografiskt bra sätt.

Platschef i Karlstad blir Tor Hauge, boende i Karlstad och med en bred och gedigen bakgrund inom Toyota. Den nya anläggningen bjuder på en stor och fräsch utställningshall, toppmodern serviceverkstad och en butik för reservdelar och tillbehör.Fakta

Forsbergs Fritidscenter är idag Sveriges största försäljare av husbilar och husvagnar, med en omsättning om ca: 550 Mkr. Bolaget grundades 1991 av bröderna Forsberg och 2011 gick Nalka Invest (tidigare Inter IKEA Investments) in som huvudägare. Företaget är beläget i västsvenska Hyssna mellan Göteborg, Borås och Varberg. Forsbergs är Utvald Svensk Distributör av fyra husbilsmärken: Hobby, Frankia, Concorde och Niesmann samt återförsäljare för Bürstner Husbilar och Hobby Husvagnar.

På företagets utställningar i olika delar av Sverige finns alltid minst 400 fordon i lager. Under 2011 startades Forsbergs Fritidscenter i Bjuv och under 2012 Forsbergs Fritidscenter Stockholm med nya lokaler i Sollentuna. 2015 startade Forsbergs anläggningar i både Borlänge och Mantorp. Företaget har ca: 70 medarbetare.

Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Dethleffs
Caravan Club of Sweden
Hobby Husvagnar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt