Housecar

CampingSverige.se

22.9.15

Av: Daniel Andersson
Dela
 

Insynsskydd och värmeisolering från Dometic

Dometic FP 200 mörkläggningssystem fungerar både som insynsskydd och värmeisolering för Fiat Ducato 250/290.

Mörkläggningssystemet säljs som komplett set för front- och sidorutor, men gardinen för frontrutan säljs även separat.

Mörkläggningssystemet säljs som komplett set för front- och sidorutor, men gardinen för frontrutan säljs även separat.


Vill du ha skydd mot nyfikna blickar, och samtidigt stänga värmen eller – beroende på årstiden – kylan ute? Då har Dometic lösningen för dig som har en husbil baserad på Fiat Ducato av de senaste generationerna (typ 250 och 290).

FP 200 heter det nya mörkläggningssystemet som är perfekt anpassat till originalförarhyttens design och som, tack vare plisségardinernas ”bikakestruktur” med isolerande luftkanaler, på ett effektivt sätt inte bara skyddar mot insyn utan också håller värmen på rätt sida av fönstret.

Många andra goda egenskaper bidrar också till att göra det nya mörkläggningssystemet till ett populärt tillbehör till Fiat Ducato och ”syskonen” Peugeot Boxer och Citroën Jumper. Gardinerna är mycket lätta att montera vid både front- och sidorutor, och de täcker inte ventilationsöppningarna. Frontgardinen är steglöst öppningsbar i höjdled, så att man kan släppa in dagsljus vid vindrutans ovankant men ändå slippa omgivningens blickar in i bilen.

Det förstklassiga materialet i gardinerna absorberar upp till 99 procent av UV-strålningen, och bikakestrukturen, med dubbla lager väv, gör gardinerna mycket hållbara.

Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt