Housecar

CampingSverige.se

23.3.18

Av: Daniel Andersson
Dela
 

Invigning av Alde Service Center

Nu öppnar Aldes nybyggda kund- och servicecenter. Premiär för allmänheten är 26 mars med öppet hus, tårta och ett antal öppningserbjudande på produkter och service.

Klicka för större bild


På Alde Service Center kommer husbils- och husvagnsägare att kunna få experthjälp med montering, service och reparation av Alde värmesystem och tillbehörsprodukter, men även av produkter från Truma.
– Vi är glada att äntligen vara i mål med vårt projekt Alde Service Center, säger Stefan Lindström, nyanställd marknadschef på Alde med ansvar för den nya verksamheten.

– Det känns naturligt för oss som vill vara ett öppet och välkomnande företag, att nu kunna välkomna och hjälpa husbils- och husvagnsägarna i vårt nya center.
Utöver service av själva värmesystemen kommer man även att kunna få experthjälp med bl a air conditions, movers för manövrering av husvagnar, koll av gasolutrustning och övrig kringutrustning från Truma.

Experter

– Vi är ju experter, så vi kommer att kunna lösa allt som har med Alde och Truma att göra. Alde Service Center blir navet i vår kontakt med husbils- och husvagnsägarna. Dock kommer vi inte att utföra andra typer av fordonsarbeten, då hänvisar vi till andra verkstäder, liksom garantiärenden där kunderna främst ska vända sig till den återförsäljare där de köpte produkten, fortsätter Per Karlsson, chef för eftermarknad och service.

Alde Service Center kommer att ha öppet på vardagar året runt. Tankar finns också på att genomföra specialarrangemang för husvagnsklubbar och andra intressegrupper.

Alde Service Center kommer att ha åtta anställda i kundservice och serviceverkstad. Anläggningen ligger i direkt anslutning till Aldes huvudkontor och fabrik i Färlöv strax norr om Kristianstad, där företaget Alde funnits sedan starten 1949.

Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt