Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

4.12.10

Av: Pernille Lykke Hansen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold Fotograf: Isabella.net
Dela
 

Isabella 2011: Funktionalitet och vacker design

Isabella, Europas största producent av förtält och klädslar står redo att erbjuda camparna funktionella och komfortabla ramar runt semester och fritid, med ett program fullspäckat av riktigt goda förtältsprodukter för alla tillfällen.

Isabella Magnum Concept - 2011 model

Isabella Magnum Concept - 2011 model


Det stora deltältet Magnum är särskilt lämpligt för kortare turer, då det är lätt att sätta upp och vikten är minimal med ställning i CarbonX glasfiber. Även om tältet är ett deltält och alltså bara täcker en del av husvagnen har det gott om plats för möblering med ett bottenmått på 340 x 230 cm. Lagom till säsongen 2011 har man designat en ny Magnum modell som är framställd i materialet IsaTex, som introducerades på marknaden förra året med stor succé i modellerna Penta Concept och Commodore Concept. Det är exklusivt utvecklat till och av Isabella i samarbete med en av Europas förande textilproducenter, det är ytterst slitstarkt och inte minst lätt att hålla rent. Det har inte sparats in på vädringsmöjligheterna i Magnum som har ett myggnätsfönster med folielucka i båda gavlarna samt ventilationstrekant i fronten, vilket ger ett behagligt inomhusklimat utan störande insekter.

Penta Concept - 2011 model

Penta Concept - 2011 model


Penta och Commodore

Det övriga programmet innehåller bland annat Penta Concept samt Commodore Concept som båda lanserades inför 2010. Uppmärksamheten runt dessa två modeller har varit överväldigande. Inte minst IsaTex-materialet med sina goda egenskaper, men också färgkombinationen och designen har fallit camparna i smaken.

Commodore Concept - 2011 model

Commodore Concept - 2011 model


Penta Concept till den erfarne långliggaren och Commodore Concept som täcker både långliggare och resecamparnas behov av utrymme och funktionalitet. Likaså hittar man klassikern Ambassador Moonlight i detta års program – ett bra val för familjen i farten. Den 2,50 meter djupa modellen i akryl har ljusa och vänliga färger som inbjuder till mysiga stunder i förtältet.

2011-program tilbyr dessuten et bredt utvalg av tilbehør, som omfatter tilbygg, når man f.eks. mangler ekstra soveplasser – levegger i mange varianter, både tre- og firefløys pluss Flexleveggen, som kan bygges ut i det uendelige med tilkjøpsmoduler – eller tre typer organizere: smart og praktisk oppbevaring til småtingene.

Isabella Villa

Isabella Villa


Villa

Isabella kan också presentera helårstältet Villa som kan likställas med ett sommarhus till husvagnen. En kraftig konstruktion av 4-kant profiler i aluminium gör att Villa kan bli stående i åratal. Man kan faktiskt lämna tältet och resa iväg med husvagnen, då Villa kan stå själv.
- Vi försöker hela tiden att utveckla våra produkter och se innovation som en viktig faktor i våra framtida program. Samspelet mellan snygg design, toppkvalitet och många praktiska detaljer skall fasthållas så vi även framöver kan presentera mycket spännande nytt och användbart för camparen – det som ökar den positiva upplevelsen av campinglivet, säger försäljningschefen hos Isabella, Morten Kjeldsen.

Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Caravan Club of Sweden
Dethleffs
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt