Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

25.5.11

Av: Pernille Lykke Hansen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold Fotograf: Isabella.net
Dela
 

Isabella 2011: Inga kalla fötter med flexibel rumsindelare

Kombinationen större förtält och låga temperaturer har under åren fått fler och fler campare att efterfråga ett enkelt och flexibelt sätt att dela upp förtalet på.

Rumsindelaren från Isabella

Rumsindelaren från Isabella


- Vi har lyssnat på campingfolket och har nu lanserat en rumsindelare som inte bara uppfyller behovet av enklare uppvärmning under kallare perioder, utan som också ger möjlighet att utnyttja förtältet mera flexibelt, säger Morten Kjeldsen från Europas störta producent av förtält, danska Isabella

Rumsindelaren är designmässigt gjord som en typisk sidovägg i ett förtält, men som istället monteras mitt i förtältet. Den har fönster och ingång liksom den är förberedd för montering av gardiner.
- Det handlar om välmående. När vi befinner oss på campingplatsen spenderar vi 80 procent av vår vakna tid i förtältet. Det är här vi umgås med familj och vänner och det är här vi kopplar av, så därför är det viktigt att förtälten som helhet också är funktionella, fortsätter Morten Kjeldsen.

- Genom att halvera förtältets storlek blir det betydligt lättare att värma upp den del som vi faktiskt uppehåller oss i. Den andra halvan kan sedan användas som farstu eller hall om man vill. Här kan barnvagnen eller barnens cyklar stå. Man kan också göra om den till en övertäckt veranda genom att montera av tältets sidovägg och öppna upp i sidan, säger han.

När rumsindelaren och den medföljande stödstången sitter monterad kan den lätt tas av och på. Med en verandastång kan fönstret öppnas halvt så att det blir fri utsikt över verandan och livet utanför.
- Och monteringen är ganska enkel, då man sätter upp den efter att förtältet har satts upp. Man kan alltså vänta tills vädret plötsligt slår om och det blir kallt, tills behovet uppstår helt enkelt, säger Morten Kjeldsen och avslutar:
- Så allt som allt är vår rumsindelare en otroligt flexibel lösning på ett stort behov, och en lösning som alla campare enkelt kan hantera.

Rumsindelaren finns till Isabellas förtält med djupmåtten 2,5 och 3 meter.

Läs mere här: www.isabella.net

Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Hobby Husvagnar
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Dethleffs
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt