Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

21.2.11

Av: Pernille Lykke Hansen
Dela
 

Isabella 2011: Välja rätt förtält

På campingplatserna sjuder det snart av aktiviteter. Det ena Isabella-förtältet efter det andra sätts upp, för att ge ett extra ”vardagsrum” till husvagnen att användas under många sköna timmar.

Klicka för större bild


I förtältet tillbringar vi cirka 80 % av vår vakna tid, och därför är det viktigt att förtältet är av allra bästa kvalitet. Ett förtält som används hela säsongen måste kunna stå uppställt ända från påsken till långt in på hösten, så det gäller att välja ett förtält som är konstruerat för sådan användning. Isabella, som har tillverkat förtält i mer än 50 år, har den erfarenhet och det kunnande för att konstruera sådana förtält.

Även den som reser mycket med sin husvagn, både under veckoslut och under semestern, har naturligtvis rätt att ställa stora krav på sitt förtält. Även under resor används ju förtältet under en stor del av dagen och när skymningen faller är det i förtältet man tänder ljus, myser och umgås.

Djupet har stor betydelse vid valet av förtält, och Isabella tillverkar förtält med djup från 2,5 meter ända upp till 3,5 meter. Barnfamiljen väljer gärna ett förtält som är 3 meter djupt – eller ännu djupare – eftersom detta inte bara ger en stor lekyta utan också ger plats för alla de ting som barnen vill ha med sig.

Att sätta upp ett 3 meter djupt förtält är dessutom inte svårare än att sätta upp ett 2,5-meterstält, och man vinner mycket i utrymme.

Isabella kan erbjuda förtält av alla typer, från weekendtältet som snabbt sätts upp (och lika snabbt tas ner igen) till riktigt stora och avancerade förtält gjorda för många års säsongsanvändning.

Läs mer här: www.isabella.net

Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Dethleffs
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt