Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

23.3.12

Av: Pernille Lykke Hansen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold
Dela
 

Isabella 2012: Funktionellt och bekvämt på semestern

Isabella – Europas största producent av förtält och caravanklädsel– står redo att erbjuda camparna funktionella och bekväma ramar under semester och ledighet med ett program späckat av riktigt bra förtältsprodukter för alla användningsområden. Vilket man är fastliggare, resande eller bara gör en kort weekendtur finns alltid något att hitta för ändamålet.

Funktionellt och bekvämt på semestern och fritiden med Isabella förtält.

Funktionellt och bekvämt på semestern och fritiden med Isabella förtält.


Nu lanseras ett re-design av det stora deltältet Magnum, som är speciellt ämnat för korta turer, då det går snabbt att sätta upp och vikten är minimal med stänger i CarbonX glasfiber. Även om tältet är ett deltält, och alltså bara täcker en del av husvagnen är det gott om plats för möblering, men ett bottenmått på 340 x 230 cm. Den nya Magnum modellen är framställd i materialet IsaTex, som introducerades på marknaden förra året i modellerna Penta Concept och Commodore Concept, och gjorde stor succé. Det är exklusivt utvecklat för och av Isabella i samarbete med en av Europas ledande textilproducenter och är ytterst slitstarkt och inte minst lätt att hålla rent. Det har inte sparats in på vädringsmöjligheterna i Magnum. Det finns ett myggnätsfönster med folielucka i båda gavlarna, samt ventilationstrekant i fronten, vilket ger ett behagligt inomhusklimat utan störande insekter.

Det övriga programmet innehåller bl.a. Penta Concept samt Commodore Concept som båda lanserades 2010. Uppmärksamheten runt dessa två modeller har varit överväldigande. Inte bara IsaTex- materialet, med sina bra egenskaper, utan också färgkombinationen och designen har fallit camparna i smaken. Penta Concept till den garvade fastliggaren och Commodore Concept, som täcker både fastliggaren -, och - resecamparens behov av plats och funktionalitet. Likaså hittar man klassikern Ambassador Moonlight i detta års program – ett bra val för familjen i farten. Den 2,5 meter djupa modellen i akryl fås i ljusa och vänliga färger, som bjuder in till samvaro i förtältet.

För att fullända bilden och uppfylla camparens behov av en positiv semesterupplevelse kan Isabellas program också erbjuda ett brett tillbehörsprogram, som omfattar utbyggnader, när man till exempel saknar sovplatser – vindskydd i flera varianter, både tre- och fyrdelade plus Flex- vindskyddet som kan byggas ut i all oändlighet med tillköpsmoduler – eller tre typer av organizers: smart och praktisk förvaring för småsaker. Bara för att nämna några få möjligheter. Utöver traditionella förtält har Isabella också helårstältet Villa som kan liknas med ett sommarhus. En kraftig konstruktion av fyrkant profiler i aluminium gör att Villa kan stå i åratal. Man kan utan problem lämna förtältet och åka iväg en tur med husvagnen, då Villa kan stå själv.
- Vi försöker hela tiden utveckla våra produkter och ser innovation som en viktig faktor i vårt framtida program. Samspelet mellan snygg design, toppkvalitet och många praktiska detaljer skall vidhållas så vi även framöver kan presentera mycket spännande nytt och användbart för camparen – sånt som ökar den positiva upplevelsen av campinglivet, säger försäljningsdirektören hos Isabella Morten Kjeldsen.

Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Hobby Husvagnar
Dethleffs
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt