Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

10.9.09

Av: Pernille Lykke Hansen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold Fotograf: Isabella.net
Dela
 

Isabella: Redo för framtiden

Isabella har lagt ned serieproduktion av förtält i Danmark för att i framtiden sy upp alla sina tält i andra länder.

Isabella har en lång och stolt historia och intar positionen som den förande producenten av förtält i Europa

Isabella har en lång och stolt historia och intar positionen som den förande producenten av förtält i Europa


Under flera år har Isabella både producerat sina tält i Danmark och i utlandet, men framöver kommer produktionen alltså enbart att ske genom mångåriga samarbetspartner som är ansvars- och kvalitetsmedvetna. Utvecklingsprojekt, specialproduktioner och teststyrning kommer att ske i Danmark, där 100 duktiga medarbetare står bakom den fortsatta produktutvecklingen, kvalitetssäkringar, tester osv. Reparations- och serviceavdelning finns fortfarande i Vejle.

Omläggningen av produktionen är en helt naturlig utveckling som enbart påskyndats av den aktuella nedgången på marknaden för långvariga förbrukningsvaror, som campingutrustning ju tillhör. Genom att lägga allt sömnadsarbete i länder med lägre omkostnader stärker Isabella konkurrenskraften och kan vara ännu mer innovativ och nyskapande.

Ingen kris

Adm. direktör hos Isabella, Claus Astrup-Larsen berättar:
- Vi har hört flera i branschen ställa frågor huruvida omläggningen av vår produktion är ett tecken på att verksamheten är i kris. På det kan jag bara svara att Isabella är starkt och klara för framtiden – en ytterst robust och ekonomisk verksamhet som enbart lägger om sin produktion för att fortsatt kunna stå stark ute på de europeiska marknaderna och kunna erbjuda spännande och nyskapande produkter av hög kvalitet. Campingbranschen och användarna har hela tiden nya önskemål och behov. Vi kommer att befinna oss i framkant när det gäller önskemål om ett spännande fritidsliv och det kan endast låta sig göras om verksamheten är mycket effektiv och vältrimmad.

- Hos Isabella är vi redo att möta framtidens önskemål tillsammans med återförsäljare och alla deras underbara kunder, avslutar Claus Astrup-Larsen.

Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt