CampingSverige.se

9.9.13

Av: Pernille Lykke Hansen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold Fotograf: Isabella
Dela
 

Låt dig inspireras av den bästa campingutrustningen

Bra möbler medverkar till att din campingupplevelse blir extra bra och bekväm. Inför 2014 erbjuder Isabella ett helt nytt urval av praktiska campingmöbler.

Praktiska campingmöbler från Isabella

Praktiska campingmöbler från Isabella


Bord och stolar måste man ha

Det är viktigt att ha möbler som passar just dig och din familjs behov. Möbler som skall användas på camping måste vara bekväma, lätta att rengöra, lätta att transportera och ta minsta möjliga plats när de är nerpackade. Allt detta gäller för Isabellas möbelsortiment.

Instruktörsstolen är lätt att fälla ihop och fälla upp, och har riktigt bra sittkomfort. Den är lämplig både vid ett bord eller om du vill sitta och njuta utanför tältet.

Utöver instruktörsstolen hittar du också två positionsstolar med armstöd och behagligt nackstöd. Positionsstolarna har åtta positioner och passar bra både som bordstolar och solstolar. Till positionsstolarna fås ett fotstöd och en smart pall som både kan användas som sitt – eller fotpall, och som till och med kan användas som ett litet extrabord.

Isabella presenterar också fyra bord med aluminiumställning och praktiskt bordsskiva som är lätt att torka av. Borden fås i måtten 140x90 cm, 120x80cm och 80x60cm, samt ett runt bord med en diameter på 100 cm. Borden är lätta och kan enkelt fällas ihop.

Därutöver hittar du två lamellbord i olika storlekar– ett på 140x80 cm och ett på 80x60 cm. Lamellborden är i aluminium, har justerbara ben och en smart bordsskiva som kan tas av och rullas ihop.

Du hittar tre olika solsängar i Isabellas sortiment

Du hittar tre olika solsängar i Isabellas sortiment


Klar för sol och strand

Du hittar tre olika solsängar i Isabellas sortiment. Den helt traditionella solsängen är perfekt för campingplatsen, i sommarhuset eller hemma på terrassen. Du både sitter och ligger perfekt på den. Har du behov av skugga medan du t.ex. läser har solsängen en skärm som kan ge skugga i ansiktet.

Beach Mat är en strandmatta där huvuddelen kan resas så att du kan sitta behagligt medan du t.ex. läser eller äter på stranden. Beach Mat har en förvaringsficka och är försedd med axelband så den är lätt att bära med till stranden.

Isabellas Folding Bed kan både användas som solsäng och som extrasäng till övernattande gäster. En smart “fold-up” säng som ger bra liggkomfort, är lätt att fälla upp och packa samman.

Sängen tar nästan ingen plats när den är ihop fälld och är därmed lätt att transportera och förvara när den inte används.

Praktisk förvaring med de smarta vikskåpen

Praktisk förvaring med de smarta vikskåpen


Rymlig och praktisk

Med Isabellas förvaringsskåp får du praktisk förvaring i förtältet och uppnår därmed optimalt utnyttjande av platsen. Du kan välja mellan tre storlekar – alla tre med stabila hyllor och förvaringsfickor. Skåpen kan lätt packas ihop och stängas som en koffert – enkelt och praktiskt!

Kama Fritid AB
Hobby Husvagnar
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt