Kama Fritid

CampingSverige.se

12.8.17

Av: Daniel Andersson
Dela
 

Italienska Rimor och franska Chausson

Lindströms Husvagnar & husbilar är generalimportörer av italienska Rimor och franska Chausson, två märken med prisvärda modeller som lockar allt fler köpare.

Seal, en av många prisvärda modeller från Rimor.

Seal, en av många prisvärda modeller från Rimor.


Rimor Sweden Edition är skräddarsydd för den svenska marknaden och finns i fyra varianter. Välj mellan enkelsängar, låga enkelsängar, fransk dubbelsäng eller drottningsäng.
– Rimor Sweden Edition har mycket utrustning, god komfort, bra vägegenskaper och ett förmånligt pris – du får helt enkelt otroligt mycket husbil för pengarna, säger Cecilia Lindström på Lindströms Husvagnar och Husbilar.

John och Cecilia Lindström driver Lindströms Husvagnar och Husbilar.

John och Cecilia Lindström driver Lindströms Husvagnar och Husbilar.


Norrkust Caravan

Lindströms har två egna anläggningar – försäljning/butik i Enköping och verkstad/butik i Bålsta – men har också ett stort antal återförsäljare av Rimor och Chausson. Deras representant på Stora Nolia heter Norrkust Caravan. Familjeföretaget Norrkust Caravan startade 2010 och har upplevt en snabb tillväxt tack vare god service, gott rykte och starka varumärken.

Prisvärd lyx från franska husbilsmärket Chausson.

Prisvärd lyx från franska husbilsmärket Chausson.


Nybygge

Lindströms är i färd med att bygga nya lokaler i Enköping. Byggnaden blir 3000 kvadratmeter stor och består av utställningshall och tillbehörsbutik. Bålsta-anläggningen fortsätter tillsvidare att vara serviceverkstad och butik.
– Detta innebär att vi kan erbjuda våra kunder ännu bättre service framöver. Bara att kunna visa större delen av vårt sortiment inomhus i fräscha lokaler kommer att bli ett stort lyft.

Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt