Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

7.4.10

Av: Anne-Vibeke Isaksen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold Fotograf: Jambo Feriepark
Dela
 

Jambo Feriepark: Bästa danska campingplatsen för andra året i rad

Alla danska campingplatser kvalitetsvärderas varje år av danska campingrådet. För andra året i rad har Jambo Feriepark vid Blokhus på Nordjylland uppnått landets högsta kvalitetspoäng. Campingplatserna värderas på 17 olika punkter och är därmed en bredare värdering än den som avgör platsernas antal stjärnor.

Klicka för större bild


- Det är jättekul för oss att vi nu för andra året i rad tar hem förstaplatsen. Det vittnar om att vår strategi om att aldrig kompromissa med kvalitet verkligen bär frukt. Utöver det är en våldigt viktig del vårt team av medarbetare som till vardags gör en jätteinsats för vårt gemensamma mål; att skapa ramarna omkring Danmarks bästa semester, säger Karsten Egelund, innehavare av Jambo Feriepark.

Klicka för större bild


Framgången fortsätter

Campingplatsen har utvecklats konstant och alltid med den höga kvaliteten i blickfånget. Det har satsats på alla områden, inte endast på faciliteter och byggnader utan också på de aktiviteter och den service som campingplatsen erbjuder gästerna.

- Servicenivån är alltid i fokus hos oss. Gästerna har krav på en fantastisk semester och den består av många saker. Faciliteterna skall vara rena och i topp. Aktiviteterna skall vara bra och anpassade till alla äldre på platsen, och sist men inte minst skall alla uppleva bra service från våra medarbetare, avslutar Karsten Egelund.

Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Autohallen husbilar
Dethleffs
Hobby Husvagnar
Caravan Club of Sweden
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt