Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

10.10.12

Av: Lasse Løndahl Henriksen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold
Dela
 

Jesperhus Feriepark 2012: Danmarks bästa campingplats

Danmarks gladaste campare semestrar på Jesperhus Feriepark enligt en undersökning genomförd av Survio.

Jesperhus Feriepark är utsedd som Danmarks bästa campingplats 2012

Jesperhus Feriepark är utsedd som Danmarks bästa campingplats 2012


Korad som Danmarks bästa campingplats

Jesperhus har fått ovanligt starka omdömen från sina gäster under 2012. Mätningsföretaget Survio har i år för första gången under temat “Danmarks bästa camping” undersökt kundtillfredsställelsen på en rad danska campingplatser och då låg Jesperhus i topp. I undersökningens material heter det:

- Utmärkelsen baseras på campinggästernas upplevelser av de deltagande campingplatserna. Det är således gästerna på campingplatserna som är domare i undersökningen

- Varken campingplatsen själv, campingsammanslutningarna eller branschföreningarna har något inflytande på undersökningens resultat. Jesperhus förmådde att ta hem höga poäng på alla de undersökta områdena, inte minst på gästernas upplevelse av campingplatsen.

Stolta över utmärkelsen

- Vi är jätteglada för meddelandet om utmärkelsen. Det är helt avgörande för oss att det är kunderna som värderar och ger betyg. Det är härligt för oss att få bekräftat att alla upplevelser, aktiviteter och shower, speciellt för barnfamiljer, är av avgörande betydelse för våra gästers lyckade semestrar. Vi kan också lära av rapporten. Bland annat att lokalområdet Mors som omger oss har stor betydelse, speciellt för de vuxna gästerna. Vi har därför satt fokus på det framöver. Hela vår verksamhet är byggd kring tankarna att det är kunderna vi lyssnar till. Vi använder flera verktyg och försöker rikta våra insatser i den riktning som kunderna önskar, säger Peter Overgaard från Jesperhus.

På Jesperhus Feriepark har personalen nu bråttom med förberedelserna inför årets sista stora campinghögtid, nämligen hösten, då ferieparkens gäster kan se fram emot massor av aktiviteter och läskig halloweenstämning.

Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Hobby Husvagnar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt