Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

7.9.09

Av: Susanne Barthold Fotograf: Rostangacamping.se
Dela
 

Jörgen och Asta årets företagare på Röstånga Camping och Bad

I fem år har Jörgen och Asta Knutsdottir Nystrand drivit Röstånga Camping och Bad och i september utses de som årets företagare.

I fem år har Jörgen och Asta Knutsdottir Nystrand drivit Röstånga Camping och Bad

I fem år har Jörgen och Asta Knutsdottir Nystrand drivit Röstånga Camping och Bad


Jörgen har en gedigen bakgrund inom hotell- och restaurangbranschen då han jobbat som hovmästare på Villa Källhagen, gjort cateringuppdrag åt Schweiz regering, jobbat på femstjärnigt hotell i Bern och utbildat sig i Montreux. Tillsammans med Asta drev han också Vaxholms camping under flera år. Asta har arbetat på olika flygbolag i Sverige och Danmark.

Den som utser årets företagare i Svalöv är Företagsalliansen och kommunstyrelsen i Svalöv. Paret är överraskade men mycket glada för att de har fått utmärkelsen. De har drivit ett väl fungerande företag med “energi och nyskapande och med kunden i fokus”.

Under de fem åren som de har drivit Röstånga Camping har 100 tomter växt till 200, 6 stugor har blivit 15 och omsättningen har fördubblats. Semestrande barnfamiljer har ökat framför långliggarna. Campingen är medlem i den danska campingkedjan Public Camp vilket även lockar många danska besökare. Jörgen menar att “det viktigaste är att vara närvarande. Standardiserar man allt för hårt
är risken stor att man glömmer bort att varje gäst är unik”.

Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Dethleffs
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt