CampingSverige.se

21.3.14

Av: Pernille Lykke Hansen Fotograf: Mobileliving.nu
Dela
 

Jubileumspaket lanseras till alla Polarvagnar

Efterfrågan på Polars vagnsbreda badrum är stor varför husvagnstillverkaren nu inför lösningen i en ny modell – Polar 590 TR LB. Året till ära fyller Polar dessutom 50 år vilket firas med ett jubileumspaket som går att beställa till alla husvagnar ur Polars sortiment.

Polar fyller 50 år vilket firas med ett jubileumspaket

Polar fyller 50 år vilket firas med ett jubileumspaket


Bättre egenskaper

Polar 590 är Polars största enkelaxlade husvagn med en bostadsyta på 14,05 m2. Storleken erbjuder sedan tidigare sju planlösningar men får nu tillskott av en åttonde, Polar 590 TR LB. TR står för det vagnsbreda badrummet och LB för två separata enkelsängar.

I samband med tillverkningen av den nya planlösningen har tillverkaren även förbättrat den redan berömda golvkonstruktionen. Resultatet är ett golv med ännu bättre egenskaper, vilket är viktigt för en svensk vintervagn.

Hög boendekomfort genomsyrar Polars husvagnar och tillverkarens strävan är att erbjuda en komfort som är bättre än hemma.

På den nya modellen har ett flertal punkter förbättrats för både funktionella och estetiska ändamål. Bland annat med fler belysningspunkter i vinkelköken samt en stabilare och smidigare utdragslåda i lastluckan/skidfacket på höger framsida.

Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Hobby Husvagnar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt