Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

16.2.10

Av: S Fotograf: Kabe.se
Dela
 

Kabe 2010: 700-serien vidareutvecklas och kompletteras

700-serien, som ju introducerades för ett år sedan, kompletteras nu med ytterligare en modell kallad Travel Master 740 LB.

Kabe Travel Master 740 LB (2010-modell)

Kabe Travel Master 740 LB (2010-modell)


Den nya modellen kan enklast beskrivas som en förlängd 700 B - alltså en långbäddshusbil - som fått vinkelkök på vänster sida och förbättrade garderobsutrymmen. Att bilen utrustats med ett vinkelkök innebär att kylskåpet fått sin plats bredvid köksbänken, i stället för i bänken. Den som så önskar, kan därför beställa sin Travel Master 740 LB med extra stort kylskåp. Även tvättrummet, placerat på höger sida har fått generösare mått. Nytt för 2010 är att skåpet mellan långbäddarna i vissa modeller kan erbjudas i ett alternativt utförande, som ger bättre kontakt mellan dem som ligger i sängarna.

Nytt är också att alla bilar i 700-serien - alltså även nya 740 LB - kan fås i Royal-utförande. I Royal-paketet ingår specialdesignad silverfärgad dekor på långsidor, bakgavel och hytt samt markis, takfönster ("Sky view") och lättmetallfälgar. Nya Travel Master 740 LB är utrustad med vinkelkök, med möjlighet till extra stort kylskåp. Tvättrummet, placerat mitt emot köket, har generösa mått. Som tillval kan hela 700-serien levereras i Royal-utförande, med bland annat silverfärgad dekor och lättmetallfälgar.

Se också...
Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt