CampingSverige.se

22.1.10

Av: Anne-Vibeke Isaksen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold Fotograf: Kabe.se
Dela
 

Kabe 2010: Royal 560 LXL KS

Kabe Royal LXL KS är en av KABEs alla nyheter. Utöver att Kabe Royal redan i förväg är luxiös och konstruerad av mycket hög kvalitet, och späckad med utrustning, visar denna modell nytänkning när det gäller inredning av sittgruppen, som nu mycket mer påminner om ett riktigt vardagsrum.

Klicka för större bild


Kabe Royal LXL KS är en av KABEs alla nyheter. Utöver att Kabe Royal redan i förväg är luxiös och konstruerad av mycket hög kvalitet, och späckad med utrustning, visar denna modell nytänkning när det gäller inredning av sittgruppen, som nu mycket mer påminner om ett riktigt vardagsrum. Det nya är den rymlig soffan med bord och ett långt TV- bord där man kan ha en stor TV ståendes. Förutom soffan finns små puffar som fotstöd så man kan sträcka ut sig ordentligt. Stoppningen fås i åtta olika färger. På dessa bilder ses Prag.

I mitten av husvagnen är köket med utrustning i toppkvalitet, bl.a. med stor spis och ugn med grill, som är standard i alla Kabes Royal vagnar. Det är gott om plats att passera varandra i mitten av husvagnen. Längst bak är husvagnen inredd mycket klassiskt med fransk dubbelsäng på ena sidan och badrum på den andra. Husvagnen är härligt öppen, vilket får den att kännas rymlig.

Utvändigt är Kabe känt för sin klassiska look, som denna husvagn också har. Det finns gott om förvaringsplats både i magasinen och i det rymliga förvaringsskåpet vid gasbehållaren.

Klicka för större bild


Kabe Royal 560 LXL är byggd för helårsanvändning. Med andra ord är den idealisk för camping året runt och komforten är i topp oavsett vilka väderförhållandena utanför är. Den isolerar både mot kyla och värme. Kabes nya golvvärmesystem AGS II Pro har fyra värmekanaler och en ventil, som reglerar värmen, som cirkulerar i golvet. En av många tekniska detaljer som ger optimal komfort. Läs mycket mer om den tekniska utrustningen på hemsidan.

Kabe finns i hela 36 modeller med massor av olika inredningar. Så om denna inredning inte passar finns goda skäl att titta närmare på de andra. De finns allihop på hemsidan.

Se också...

Kabe Royal 560 LXL - 2010 modell

2009-11-18

Kama Fritid AB
Hobby Husvagnar
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt