CampingSverige.se

29.11.09

Av: Bjørn Lahus Fotograf: Kabe.se
Dela
 

Kabe 2010: Royal Hacienda 880 DTDL

Kabe Royal Hacienda 880 DTDL från svenskproducerade Kabe har fått helt ny planlösning. Det nya är den stora dubbelsängen i sovrummet som står så att man kan gå i sängen från båda sidor och fortfarande med gott om utrymme.

Klicka för större bild


Denna husvagn har en invändig längd på 8,20 meter vilket ger 19,3 m2 att röra sig på. Det säger allt. Oavsett vilket rum man befinner sig i är det extremt gott om plats. Kabe Royal Hacienda är som ett sommarhus på hjul. Precis till höger vid entren ligger det enormt stora uppehållsrummet med rundsittgrupp. Den bekväma soffan, det stora bordet och alla skåp har utrymme för hela familjen och är man endast två personer finns mycket gott om plats. I mitten av husvagnen ligger köket och flera garderober. Åter igen är det platsen som är den stora lyxen i den här vagnen. Man behöver inte prioritera. Allt kan tas med. Köket har allt: kylskåp och frys med AES på hela 190L, den stora spisen med grillugn, diskmaskin och mikrovågsugn som standard och framför allt är det extremt gott om plats att passera varandra. Det kan stängas av mellan köket och nästa rum, som är sovrummet. Här är det också gott om plats att klä om. Längst bak i husvagnen är det stora badrum med separat dusch placerat. Man är med andra ord helt oberoende och behöver inte använda campingplatsernas faciliteter.

Klicka för större bild


’’Kabe Royal Hacienda 880 DTDL” är som alla Kabes husvagnar och husbilar byggda för helårsanvändning. Den speciella konstruktionen med optimal isolering och det nya golvvärmesystemet AGS II Pro, tillsammans med det unika ventilationssystemet VarioVent, gör att inomhusklimatet är ytterst bekvämt sommar som vinter. Kabe är byggt efter helt unika principer och rent tekniskt förbigås den inte av andra märken. Allt det som idag finns på marknaden för att göra vagnen bekväm finns i Royal Hacienda. Här tänker man då till exempel på aircondition, centraldamsugare, mediapaket med CD/DVD spelare och KABE Phone Up. Här till kommer en lång rad av tillvalsmöjligheter, allt efter vad man önskar i sin husvagn.

Se också...

Kabe Royal Hacienda 880 TDL - 2010 modell

2009-11-18

Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Hobby Husvagnar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt