Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

4.1.10

Av: Anne-Vibeke Isaksen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold Fotograf: Kabe.se
Dela
 

Kabe 2010: Travel Master 740 LB

Kabe Travel Master 740 LB är idealisk för två personer. Den har uppehållsrum, kök, badrum, sovrum och allt man har behov av.

Kabe Travel Master 740 LB (2010-model)

Kabe Travel Master 740 LB (2010-model)


Husbilens inredning är klassisk med uppehållsrummet placerat längst fram till höger vid ingången. De två bekväma sätena i förarhuset är en integrerad del av rummet. De kan vändas så man får två extra sittplatser. I mitten av husbilen är ett mindre kök, men det har allt det ett kök skall ha så man är helt oberoende på semestern. Kylskåpet med AES är på 97L. I mitten av husbilen finns också badrum. Det är inte så stort men å andra sidan saknas inte nåt. Det finns både toalett och dusch. Sovrummet har precis som uppehållsrummet prioriterats högt. Det finns gott om plats i de två breda enkelsängarna med sina läckra madrasser. Det är också gott om plats både i överskåpen och i magasinen under sängarna. De kan nås utifrån, vilket är ytterst praktiskt. Också denna husbil lever upp till ett av Kabes alla slogans. Man skall både sitta och sova gott. Både dynor i uppehållsrummet och spiralmadrasserna i sängarna är av högsta kvalitet. Det har lagts stor vikt på körkomfort. Husbilen är byggd på Fiat Chassi med 2,3 liters diesel motor och 130 hk. Den har också ABS. Se fler tekniska data på hemsidan.

Kabe Travel Master 740 LB är också ett av Kabes många varumärken. Utrustningen levereras av de bästa leverantörerna i Europa och husbilen är byggd för att klara alla årstider. Den har Alde 3010 centralvärmesystem med Kabes nya golvvärme AGS II, som har fyra värmekanaler i golvet vilket bidrar till den höga komforten. Tillsammans med isolering och andra byggtekniska detaljer är komforten hög oavsett om det är varmt eller kallt ute.

Kama Fritid AB
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt