CampingSverige.se

23.11.16

Av: Daniel Andersson
Dela
 

Knaus Sun I 700 - exklusiv lillebror

Premiumbilen Knaus Sun I har fått tillökning i modellfamiljen. Förra årets succé I 900 har fått sällskap av en något mindre, men lika exklusiv husbil, på en axel.

Förra årets succé I 900 har fått sällskap av en mindre modell.

Förra årets succé I 900 har fått sällskap av en mindre modell.


Försäljningsmässigt kan Knaus se tillbaka på ett av de bästa modellåren någonsin. En av anledningarna var förra årets premiär av premiumbilen Sun I 900. I år lanseras en ny modell i succéserien, nämligen en lite mindre husbil med namnet 700 byggd på en axel till skillnad från I 900. Precis som för 900 handlar det om en exklusiv helintegrerad bil med mycket utrustning som t ex 32 tumstv, CI bussystem och wifi-modul.

Storsäljaren Knaus Sky TI är numera omgjord.

Storsäljaren Knaus Sky TI är numera omgjord.


Omgjord Sky TI

Storsäljaren Sky TI är helt omgjord och har bl a fått samma tv-lösning som Sun I, integrerad garderob med spegel och enkelbäddar i Caravisionstil. Sky TI finns nu i åtta utföranden. Sky I har också fått en helt ny design med drag av Sky TI. Fronten har dock lånat inspiration från premiumbilen Sun I. Stort panoramafönster, Grammer Luxury - säten och Dometic-kylskåp på 145 liter, är andra nyheter.

Interiör Sun TI Platinum Selection.

Interiör Sun TI Platinum Selection.


Care Drive Package

Utbudet av Sun TI har utökats med en specialmodell kallad Platinum Selection med diger utrustningslista, 130-hästarsmotor och kylskåp på 190 liter. På Sky Traveller-modellen har inga ändringar gjorts, förutom att prefixet Family lagts till i namnet. Kompaktbilen Box Star har fått ny design, både interiört och exteriört. Planlösningen Star 600 Solution Relax utgår i 2017 års sortiment.

För att öka trafiksäkerheten har Knaus tagit fram ett speciellt paket till alla halvintegrerade modeller; Care Drive Package, med bla sensorer för däcktrycket och varningssystem vid filbyte.

Kama Fritid AB
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt