Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

5.3.18

Av: Sandra Irengård
Dela
 

Knivsta motor fördubblar sin verksamhet

Knivsta Motor har förvärvat Bilforum Ek i Kungsängen och tog över verksamheten den 1 mars. – Dels behöver vi större exponeringsytor för våra produkter. Dessutom vill vi kunna erbjuda våra produkter närmare Stockholm och den kundpotential som finns där, säger företagets vd, Johan Åkhagen Holm.
  

Knivsta Motor tog över verksamheten Bilforum Ek i Kungsängen den 1 mars.

Knivsta Motor tog över verksamheten Bilforum Ek i Kungsängen den 1 mars.


På bara ett par år har Knivsta Motor, fem mil norr om Stockholm, fördubblat sin försäljning och vuxit ur den kostym som funnits med sedan starten 2015.

– Vi har helt enkelt blivit för trångbodda för att kunna rymma våra person– och husbilar och därför letat efter möjligheter att utöka vår verksamhet, säger Johan Åkhagen Holm, vd på Knivsta Motor  Nu fick vi chansen att förvärva Bilforum Ek i Kungsängen, vilket passade oss perfekt då vi får dubbelt så stora ytor till vårt förfogande. Det innebär att personalstyrkan från och med månadsskiftet uppgår till 23 istället för 10, då alla anställda på Bilforum Ek följer med i övertagandet.  

Knivsta Motor är återförsäljare av husbilsmärkena Knaus, CI, Roller Team och Weinsberg.

Knivsta Motor är återförsäljare av husbilsmärkena Knaus, CI, Roller Team och Weinsberg.


Rekordintresse

Ett fortsatt rekordintresse för husbilar är naturligtvis också en anledning till förvärvet. – Vi noterar att det är en produkt som lockar allt fler. Att vi kan möta behovet hos våra kunder, inte minst i och kring Stockholm, har givetvis spelat en stor roll i den här affären. Vi är dessutom ensamma i Sverige om att erbjuda Roller Team Zefiro på Fiat-chassi, fortsätter Johan Åkhagen Holm.

Tidigare har Knivsta Motor endast sålt begagnade personbilar men i och med förvärvet utvecklas verksamheten till att också innefatta nyförsäljning av Mazda och Nissan. Företaget blir också auktoriserad serviceverkstad för de två märkena.Bilforum Ek i Kungsängen och antalet anställa uppgår  till 23 efter övertagandet av verksamheten. Knivsta Motor är en av husvagns- och husbilsimportören Bergholms återförsäljare. Läs mer på www.knivstamotor.se.  

Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Hobby Husvagnar
Dethleffs
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt