Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

31.10.15

Av: Daniel Andersson Fotograf: Primepower
Dela
 

Kompakt batteriladdare - perfekt för fricampare!

Växjöföretaget Primepower har utvecklat en ny typ av batteriladdare som passar utmärkt för fricampare. Laddaren kopplas mellan dragbil och husvagnens batteri och laddar under tiden du kör.

Primepower är en kompakt batteriladdare som kopplas mellan dragbil och husvagnens batteri.

Primepower är en kompakt batteriladdare som kopplas mellan dragbil och husvagnens batteri.


Primepower DCDC är en ny kompakt DCDC-batteriladdare med en laddningsström på 15 Ampere (12V). Laddaren kopplas mellan dragbil och husvagnens batteri och laddar under tiden du kör.
– Laddaren är inställbar mellan olika batterityper och mycket enkel att installera, säger Magnus Håkansson på Primepower.

Laddaren har över 95 procents verkningsgrad och är försedd med en LED-indikator som visar laddningsförloppet och status på batteriet. In- och utgång är galvaniskt separerade och elektroniken är försedd med skyddslack och klarar därmed fordonsinstallation.

Säljs av Kama Fritid

Primepower tillverkar olika produkter till fordon, båtar och industri, men kärnverksamheten är batteriladdare som kan anpassas till alla förekommande applikationer.
– Alla våra produkter kännetecknas av ett kompakt utförande. Varje år levererar vi över 50 000 laddare i storlekar från 50W upp till 16kW, tillägger Magnus Håkansson.
Primepower DCDC säljs via återförsäljare, bland annat Kama Fritid. Riktpriset är satt till under 2000 kronor.

Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Hobby Husvagnar
Dethleffs
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt