Husbil365

CampingSverige.se

18.6.15

Av: Daniel Andersson
Dela
 

Kraftfull centraldammsugare för små utrymmen

Dometic lanserar en ny centraldammsugare, CV 1004. En smart lösning på städningen, inte bara i husvagnar och husbilar utan också för många andra små utrymmen.

Klicka för större bild


Den nya modellen är inte bara kraftfullare och flexiblare än sin föregångare, den säljs också till ett ännu attraktivare pris. Med mått ungefär som en skokartong, är centralenheten lätt att placera på något undanskymt ställe – t.ex. en sänglåda i husvagnen eller husbilen – och den kan monteras både vågrätt och lodrätt.

Tack vare moduluppbyggnaden av nya Dometic CV 1004 kan centralenhet och slanganslutning placeras skilda från varandra, och installationstillbehör för detta ingår. Detta gör att dammsugaren inte bara uppfyller högt ställda hygienkrav, utan också går att installera på ett estetiskt tilltalande sätt.
Apparaten startar automatiskt när slangen sticks in i anslutningen och stängs av automatiskt när den dras ut, samtidigt som den fjäderbelastade luckan över anslutningen stängs.

Dammsugarslangen är hela 12 m lång, och dammsugaren levereras med flera olika borstar och munstycken. Systemet kan dessutom kompletteras med nya och praktiska golvmunstycket Dometic VacPort som monteras på något ställe – t.ex. vid entrén – där man vill städa extra ofta. Bara öppna luckan på Dometic VacPort så startar dammsugaren, två lysdioder lyser upp golvet och smutsen kan sopas in i munstycket.

Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Dethleffs
Hobby Husvagnar
Caravan Club of Sweden
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt