Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

15.4.11

Av: Anne-Vibeke Isaksen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold
Dela
 

Linnea Östling från Tumbo har valt camping

Som 19-åring är det fritt fram när karriären skall bestämmas, men många har kanske inte en aning om vad de vill jobba med. Så är det dock inte för Linnea Östling från Tumbo Husvagnar AB (återförsäljare av Dethleffs).

Linnea Östling från Tumbo Husvagnar AB

Linnea Östling från Tumbo Husvagnar AB


När jag var yngre var en husbil bara ett mobilt semesterboende för mig. I dag är jag verkligen imponerad av hur mycket en husbil består av.
- Jag tycker om att sälja eftersom hela processen handlar om att hitta det rätta för kunden. Jag har mycket att lära, men lyckligtvis är jag omgiven av duktiga kollegor och de hjälper mig mycket, äger Linnea Östling till CampingSverige.se

Kunder som vill köpa husbil är oftast mycket väl förberedda och passionerade. Det är kunderna till husvagnar också, men trots det är det lättare att sälja husvagnar.

- Jag har en liten fördel eftersom jag själv har semestrat i husbil mer än i husvagn och känner därför till denna semesterform bra, säger Linnea.
Linnea Östlings pojkvän jobbar på verkstaden hos Tumbo Husvagnar AB, så de två ungdomarnas vardag handlar mycket om camping.

- Att sälja är förbundet med ett stort ansvar, men jag tvekar inte det minsta om att det är det jag vill göra. Jag har fortfarande mycket att lära mig, men det går bättre och bättre för var dag, säger Linnea Östling från Tumbo Husvagnar AB.

Läs mer här: www.tumbo.se

Se också...
Återförsäljare Återförsäljare:
Återförsäljare Tumbo Husvagnar
Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Hobby Husvagnar
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Dethleffs
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt