CampingSverige.se

11.1.10

Av: Pernille Lykke Hansen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold Fotograf: Lmc-caravan.dk
Dela
 

LMC 2010: Fyra musikaliska modeller

Med fyra helt nya modellserier, som alla har musiknamn och en marknadsföring med feminina värden, skapade fabrikanten en helt ny linje. En linje som LMC fortsätter med under 2010.

Invändigt är de tyska LMC-vagnarna exklusivt inredda med bland anat ett högtalarsystem med imponerande ljud

Invändigt är de tyska LMC-vagnarna exklusivt inredda med bland anat ett högtalarsystem med imponerande ljud


- Serierna har blivit fantastiskt bra mottagna, så i år lanserar LMC inte enbart grundläggande nyheterna. Tvärtemot kan man säga att musiken fortfarande spelar, och LMC har skapat fundamentet för klassiker, säger Tommy Rasmussen från LMC återförsäljarförening om Viola, Cello, Musica och Maestro.

Det betyder dock inte att modellerna inte har undgått några förändringar och att det inte har gjorts några förbättringar. Det skulle inte vara likt LMC. Till exempel har det varit, speciellt på mellanklass- och toppserierna Musica och Maestro, ett behov av större lastförmåga. Det har gjort att man nu kan få ännu större axlar, ända upp till 1800 kilo på en axel. Tommy Rasmussen pekar på en väsentlig anledning till den ökande efterfrågan på större lastförmåga.

- Vintercamping har under de senaste åren blivit otroligt populärt. Det är trendigt att åka på vintersemester med husvagnen. Det märker vi bland annat på försäljningen av vårt populära Arctic vinterpaket, som bland mycket annat innehåller extra effektiva värmesystem och vattenburen golvvärme. Det betyder större egenvikt, men där skall ju också finnas plats på viktkontot till skidor, pjäxor och mycket annat när familjen drar iväg, säger han.

Lättviktsserien Viola har under 2010 utvidgats med två modeller, varav den ena uppfyller många campares önskan om två enkelsängar. All modeller har också fått ny kaross med bland annat nytt sandwich-tak. När det gäller toppserien, Maestro har LMC´s designers lekt ytterligare både in- och utvändigt. De har till exempel fått tak i glasfiber med takrelingar och invändigt är den djupt svarta looken från högkylskåpet nu inarbetad som små enkla men effektiva element i den exklusiva designen.

Under det senast året har LMC med succé lekt med innovativ ljusdesign, som de nya teknologierna ger möjlighet till. Även här har designers vidareutvecklat så att ljuset i husvagnen inte bara är effektivt i de dagliga göromålen utan också är med och skapar en sund, spännande och behaglig inomhusmiljö.

- När vi nu talar om att musiken spelar, kan vi leverera ett så kallat Soundpaket med kvalitetsprodukter från Blaupunkt och ett högtalarsystem som bland annat är känt från Porsche. Systemet har ett imponerande ljud som passar klassikerna, säger Tommy Rasmussen

Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt