Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

30.8.09

Av: Pernille Lykke Hansen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold Fotograf: LMC
Dela
 

LMC 2010: Maestro serien håller takten

Maestro fås under modellåret 2010 i sex varianter, från 510 cm till 665 cm i karosserimått, LMC toppmodellen med en nivå som tilltalar den kvalitetsmedvetna familjen.

Klicka för större bild


Maestro 510E

Denna modell är Maestro seriens minsta, den är uppbyggd med enkelsängar bak och rundsittgrupp längst fram. I mitten är det kök och toalett som placerats mittemot varandra.

Maestro 520D

Här är dubbelsängen och toaletten med separat handfat placerat längst fram i vagnen. I mitten finns ett väldisponerat kök och längst bak en rymlig rundsittgrupp.

Maestro 560D

Detta är en vagn med badrum i full bredd bak och med separat dusch. Framför badrummet finns en dubbelsäng och ett klädskåp. Köket är placerat fram i vagnen, i omedelbar närhet till den stora rundsittgruppen.

Maestro 570E

Här är det enkelsängar bak med ett rymligt stuvutrymme undertill, vilket det också är åtkomst till utifrån. Det är trappsteg ner till toaletten, som ligger framför sovavdelningen. Köket är placerat mittemot dörren och längst fram finner man en rymlig rundsittgrupp.

Maestro 655D

Detta är en vagn med överdådig plats. Längst fram finns rundsittgruppen och i mitten en L formad grupp, så det finns sittplatser till riktigt många gäster. Mittemot L gruppen finns köket och bak i vagnen dubbelsäng och toalett med separat handfat.

Maestro 665D

Detta är seriens största vagn, med fristående dubbelsäng mitt i vagnen längst fram och en jättestor rundsittgrupp längst bak. Mitt i vagnen finns kök och toalett med stort duschutrymme.

Klicka för större bild


Kungaserien från LMC

Maestro är LMC´s erbjudande till den kräsna köparen. Här har verkligen sörjts för detaljerna så detta är vagnen för den som värdesätter kvalitet och hantverksmässig perfektionism. Maestro serien har en stor mängd utrustning som standard och tillfredställer därmed de flesta. Har man ytterligare önskemål så står LMC försäljarna till rådighet med råd.


Se också...
Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Hobby Husvagnar
Caravan Club of Sweden
Dethleffs
Autohallen husbilar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt