Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

1.7.09

Av: Hans Reckweg Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold Fotograf: LMC
Dela
 

LMC Cello: En modell för barnfamiljen

Cello serien finns att få i hela 7 varianter, här beskrivs de med våningssängar.

Klicka för större bild


Cello serien

Cello 440D: Den minsta modellen i Cello serien är 440D med en tvärvänd dubbelsäng i fronten. Toalett och matplats är placerade bak i vagnen och köket över axeln, mittemot kylskåp och klädskåp.

Cello 460D: Nästa modellstorlek är 460D där dubbelsängen har placerats fram i vagnen längs sidan av toaletten och med handfatet utanför själva toaletten. Rundsittgruppen är placerad bak och köket hittar man i mitten, mittemot klädskåpet.

Cello 500E: Denna modell har en rundsittgrupp bak i vagnen och enkelsängar fram. Kök och toalett är också placerade i mitten av vagnen, mittemot varandra.

Cello 510K: Detta är LMCs minsta vagn med kojsängar. Det är två kojer bak som kan stängas av med en skjutdörr så barnen får ro att sova, även om det är pågående aktivitet i vagnen. Strax framför våningssängarna ligger toaletten och matplats har placerats mitt i vagnen mittemot köket. Längst fram finner man den tvärvända dubbelsäng.

Cello 520K: Denna modell skiljer sig primärt från 510 modellen genom att dubbelsängen här är placerad på längden och toaletten längst fram vid sidan av sängen.

Klicka för större bild


Cello 570K: Denna vagn har längsgående kojsängar placerade bak i vagnen i närheten av den sanitära avdelningen som är uppdelad i ett toalettrum och en tvättavdelning. Mitt i vagnen är rundsittgruppen placerad och mittemot den hittar man köket. Längst fram i vagnen finns den tvärvända dubbelsängen.

Cello 695K: Detta är den största modellen i Cello serien och här är det hela två rundsittgrupper, en bak i vagnen och en i mitten, bägge är placerade på tvärsen av vagnens längd. Den bakre gruppen kan med hjälp av en skjutdörr stängas av tillsammans med kojsängarna, således att det bildas ett riktigt barnrum. Längst fram har dubbelsängen placerats längs långsidan och en toalett med separat handfat finns utanför. Köket är placerat mittemot den mittersta rundsittgruppen.

Nytt på Cello serien

En smart detalj är att man nu kan skifta mellan två gastuber utan att öppna hela gasbeållarlocket. Numera finns en liten lucka som gör det möjligt att byta mellan två tuber. Denna detalj finns på alla LMCs modeller, undantaget Viola serien.

Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
Dethleffs
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt