Campout

CampingSverige.se

12.7.09

Av: Hans Reckweg Fotograf: LMC
Dela
 

LMC Viola: En modell med möjligheter

Viola är en serie som kan spela på flera strängar samtidigt.

LMC Viola 400D.

LMC Viola 400D.


Viola

Viola 330
Den minsta modellen i Viola serien är 330 som är vagnen för paret som värdesätter att utforska världen i en vagn som kan dras av i stort sett alla bilar, och som samtidigt önskar husvagnens bekvämlighet. Kök och toalett är placerade längst bak och den stora rundsittgruppen fram i vagnen.

Viola 400D
Nästa modellstorlek är 400 som finns i en version med dubbelsäng längst fram och matplats bak i vagnen. Kök och toalett är placerat mitt emot varandra på traditionellt sätt.

Viola 400K
Denna modell har en stor rundsittgrupp längst fram, samt matplats bak. Köket och toaletten är också placerad i mitten av vagnen.

Viola 450E
Trots den förhållandevis korta längden är det i denna modell längsgående enkelsängar och matplats bak. Också här är köket och toaletten placerade över axeln, mitt i vagnen.

Nytt på Viola serien

Alla Viola modeller har en invändig bredd på 208 cm. Serien är utrustad med stödben i standardutgåva. Karosseriet är liksom de övriga 2010 modellerna i den nya CO9 designen, som 2009 presenterades på serierna Cello och Maestro. Taket är nu i äkta sandwich konstruktion och karosseriets kantlister är helt sammansvetsade. Fönstren har fått ny färgton, grafit.

Klicka för större bild


Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Dethleffs
Bli annonsör på CampingSverige
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt