Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

7.7.09

Av: Maria Andersen Fotograf: dwt-telte
Dela
 

Lounge från dwt – moderna, lätta och flexibla

Med det nya kupol-deltältet Lounge, erbjuder dwt ett modernt lättviktstält till de danska camparna.

Lounge är årets erbjudande till campare i farten, tältet är lätt, tar lite plats och går blixtsnabbt att sätta upp.

Lounge är årets erbjudande till campare i farten, tältet är lätt, tar lite plats och går blixtsnabbt att sätta upp.


Det nya kupoltältet från dwt tält är bekvämt och rymligt och med sin dynamiska form och diskreta färgton passar det till nästan alla husvagnar. Två storlekar finns att välja ibland. Dessutom är Lounge med en vikt på endast tio kilo en riktig lättviktare. Lounge är med sin snygga design och sitt gedigna materialval därför en nyutveckling som dwt kan vara verkligt stolt över.

Kupol-deltältet har i motsats till de vanliga del-tälten avgörande fördelar: Det ser inte endast snyggt ut, det står också kvar i alla slags väder. Utan lodräta sidor och störande takytor får vinden så lite motstånd som möjligt. Med Lounge har dwt´s tältdesigners ännu en gång tagit fram en mycket lyckad produkt.

Lounge kan snabbt förvandlas till en härligt luftig terrass.

Lounge kan snabbt förvandlas till en härligt luftig terrass.


Materialet i polyester-ripstop-tyg klarar ett vattentryck på 3,000 mm. Alla de olika möjligheter som finns för stormspänning ger ögonblicklig säkerhet. Här kan inte ens det sämsta vädret uträtta några skador. Genom speciella stödstänger och skumgummikragar har dwt skapat optimal tätning av övergången mellan tält och vagn, så att regn och vind inte kan komma in.

Tältet är enkelt att sätta upp och det tar inte upp särskilt mycket plats nedpackat. Lounge kan användas till nästan alla husvagnsmodeller och det lilla tältets fönster är flexibla, bland annat kan alla sidor tas av och på och på detta sätt blir Lounge en luftig terrass. Men även i stängt tillstånd är utluftningen effektiv, då vädringsfönstren i sidorna är delade – till hälften myggnät, till hälften klar folie. Och vill man gärna sitta ostörd, kan fönstren stängas med de medföljande fönsterhakarna.

Oavsett om det är till den lilla familjen, camparna som flyttar runt mycket eller till fisketuren under helgen är det ingen tvekan om att Lounge är perfekt. Därtill kommer det utmärkta och konkurrenskraftiga priset och den goda kvaliteten. Luta dig nu tillbaka och njut friheten av att resa – du har funnit det perfekta tältet till din husvagn.

Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Dethleffs
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt