CampingSverige.se

29.9.17

Av: Sandra Irengård Fotograf: Tumbo
Dela
 

Lyckat kalas hos Tumbo

Det blev ett lyckat och välbesökt firande hos Tumbo förra helgen. Kalaset hölls med anledning av den nya anläggningen som fyllde 1 år. Ca 3000 personer kom trots att vädrets makter inte bjöd på någon sol.

Alma 3 år valde en rosa munk som matchade jackan.

Alma 3 år valde en rosa munk som matchade jackan.


Trots regn och gråmulet väder så var humöret hos besökarna på topp och det avspeglade sig på försäljningen. Det såldes många fordon under helgen, både husvagnar, husbilar och inte minst plåtisar. Även butiken som hade fyra personal på plats hade fullt upp hela helgen.

Både gamla och nya kunder njöt av kaffe och munkar samtidigt som 2018 års modellnyheter visades upp. - Det blev en lyckad helg, så vi har all anledning att vara nöjda, säger Cecilia Östling.

Klicka för större bild


Miro de Jong från EP var på plats och visade hydrauliska stödben. Istället för handvev använder man fjärrkontroll och enkla knapptryckningar.

Klicka för större bild


Favorit i repris! Munkvagnen var på plats även i år efter förra årets succé. Lika uppskattad i år av både gammal och ung.

Klicka för större bild


Representant från Hobby Caravan fanns på plats.

Klicka för större bild


Premiärvisning av ett helt nytt förvaringssystem som finns att köpa genom Tumbo. Det visades av Joachim från Trolske Maskin.

Klicka för större bild


Den här lilla killen ville nog gärna att pappa skulle komplettera husvagnen med en uppblåsbar kanot.


Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt