Husbil365

CampingSverige.se

4.1.15

Av: Daniel Andersson
Dela
 

Många aktiviteter på Caravan Stockholm

Caravan Stockholm närmar sig med stormsteg. Årets mässa äger rum 12-15 februari och lockar med massa spännande aktiviteter.

Nanne Grönvall uppträder 14/2 kl. 14.00.

Nanne Grönvall uppträder 14/2 kl. 14.00.


I fokus står så klart alla husvagnar och husbilar från landets ledande varumärken. Dessutom finns det många roliga aktiviteter att delta i och evenemang att uppleva. Inte minst våra två dragplåster på mäss-scenen, Nanne Grönvall och Thomas Petersson.

Nanne är en populär och uppskattad artist med lång och framgångsrik karriär. Hon uppträder på lördagen den 14:e kl. 14:00. Thomas Petersson har underhållit den svenska publiken i mer än 25 år och den 13 februari gästar han Caravan Stockholms scen.

Klicka för större bild


Best in Show

Även detta år utser en jury bestående av representanter från tidningarna Husbilen Test, Allt om Husvagn & Camping, Husbil & Husvagn och Fritidsmagasinet Caravan, vinnarna i tävlingen "Best In Show". I år delas priser ut i följande kategorier:
Husbil:
- Kompakt
- Halvintegrerad
- Helintegrerad
- Mest för pengarna

Husvagn:
- Resevagn
- Familjevagn
- Långliggarvagn
- Mest för pengarna

Klicka för större bild


Husbilsskolan

Den populära Husbilsskolan återkommer även detta år. Där kan du rådgöra och ställa frågor till experter, oavsett om det handlar om teknik, restips eller utrustning. Helt gratis och drop-in hela dagarna. Arrangör av Husbilsskolan är tidningen Husbilen test tillsammans med föreningen Motor Home Club.

Klicka för större bild


Blix - barnens favorit

Håll utkik efter barnfiguren Blix! Firstcamps kramiga barnfigur Blix kommer att finnas på plats och gå runt och bjuda på godis och ballonger.

Sverigepremiär för viltsimulator

Älgskadefondsföreningen kommer att ha sin Sverigepremiär för allmänheten med viltsimulator på Caravan Stockholm! Du sitter i en förarmiljö och får känna hur det är att ”krocka eller inte krocka” med älg. Efter varje körning visas körhastighet, reaktionstid m.m.

Klicka för större bild


Hus-cykeln till Kistmässan!

Den gjorde succé på Elmia och nu kommer den till Caravan Stockholm. S-karossers Easy Bike Living, den omgjorda cykeln som är utrustad med säng, dusch, batteri, solceller, markis och framlyktor! Något för sommarens campingsemester?

Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
Dethleffs
Caravan Club of Sweden
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt