CampingSverige.se

4.9.16

Av: Daniel Andersson Fotograf: Pilote
Dela
 

Många nyheter på Pilote 2017

Pilote har förbättrat sina modeller inför 2017 på en mängd punkter; allt från lastutrymme och köregenskaper till köksmiljö och sängkomfort.

Nya Foxy Van V600S.

Nya Foxy Van V600S.


Intresset för franska Pilote har ökat enormt de senaste åren. Enbart av 2016 års modeller har det sålts 360 fordon i Sverige och Norge.
– Vår strävan att ta en plats bland topp 10 är nu nådd och vi siktar högre. Med nya innovationer på 2017 års modellprogram ser vi ingen begränsning i vår ökningstakt, säger Lars Jarlerud agent för Pilote i Skandinavien.

Foxy Van V600S – med våningssäng för 2, 3 eller 4 bäddar.

Foxy Van V600S – med våningssäng för 2, 3 eller 4 bäddar.


Välisolerad

Pilote Premium Class är toppmodellen med innovativ vägg-, tak och golvkonstruktion som isolerar upp till 30 procent bättre. Modellen är helintegrerad och byggs på Fiat eller Mercedes. Nytt i år är bl a träslaget Cognac, högblanka skåpluckor, nytt säte och ny köksbänk med smart extra avställningsyta.  
I vansegmentet presenteras en ny modell - Foxy Van V600S – med våningssäng för 2, 3 eller 4 bäddar.

Innovativt i köksavdelningen.

Innovativt i köksavdelningen.


Pacific och Galaxy

Alla Pacific- och Galaxymodeller har fått större lastutrymme med lägre insteg som gör det lättare att lasta. Till alla GJ-modeller kan väljas antingen höga eller låga bäddar. Galaxy har fått en ny front som ger lägre ljudnivå och förbättrad sikt från förarplats. Pacific 650U och Galaxy 650U är nya planlösningar med elegant lounge bak med u-soffa. Båda är under 6,50 m, har passagerarsäte i framgruppen och genomgående lastutrymme bak. Dubbla usb-kontakter finns i sittgrupp och sovrum.

- Med nya innovationer på 2017 års modellprogram ser vi ingen begränsning i vår ökningstakt, säger Lars Jarlerud agent för Pilote i Skandinavien.

- Med nya innovationer på 2017 års modellprogram ser vi ingen begränsning i vår ökningstakt, säger Lars Jarlerud agent för Pilote i Skandinavien.


Årets Bil

P716P, som utsetts till Årets Bil, har smidigare ingång till bädden och lägre insteg samt inget trappsteg i bodelen. Nyheter i köket på 600 och 700-modellerna är ny kryddhylla, optimerad köksbänk, löstagbart lock till diskho och utdragbar köksbänk. För familjer finns tre modeller som är särskilt passande; halvintegrerade P706S med våningssäng bak, C700S alkovbil med våningssäng bak och C700G alkovbil med tvärbädd och garage bak.

Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
Bli annonsör på CampingSverige
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt