Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

4.10.17

Av: I samarbete med Truma Fotograf: Truma Gerätetechnik GmbH & Co. KG
Dela
 

Manövrera husvagnen med högsta precision

Truma Mover® SX är det första manuellt framsvängbara manövreringssystemet med steglös reglering. Med fjärrkontrollen kan du manövrera husvagnen smidigt, utan ryck och med högsta precision.

Med fjärrkontrollen kan du manövrera husvagnen smidigt, utan ryck och med högsta precision.

Med fjärrkontrollen kan du manövrera husvagnen smidigt, utan ryck och med högsta precision.


Goda nyheter för husvagnsägare: Truma lanserar ett nytt manövreringssystem på marknaden – Mover® SX. Under produktutvecklingen har man införlivat teknik- och designelement från Mover® XT .

Resultatet är att Truma Mover® SX är det första manuellt framsvängbara manövreringssystemet med steglös reglering. För kunderna betyder det att de kan manövrera husvagnen ytterst exakt, smidigt och utan att det blir ryckigt.

Mover SX har en intelligent styrlogik och en intuitiv fjärrkontroll.

Mover SX har en intelligent styrlogik och en intuitiv fjärrkontroll.


Intuitiv fjärrkontroll

Allt detta är möjligt tack vare en intelligent styrlogik och en intuitiv fjärrkontroll. Precis som hos Mover® XT accelererar man med skjutreglaget och styr med vridreglaget. Det går till och med att göra båda samtidigt om man vill kunna manövrera husvagnen smidigt i kurvor.

Husvagnen kan dessutom utan problem roteras 360 grader runt sin egen axel och kopplas på dragfordonet med millimeterprecision.

Med en enkel spakrörelse kan du snabbt manövrera husvagnen.

Med en enkel spakrörelse kan du snabbt manövrera husvagnen.


Sväng fram från sidan utan att veva

Mover® SX kan enkelt och snabbt svängas fram från sidan och sedan svängas tillbaka igen med en spakrörelse – helt utan att du behöver veva. Tack vare den smarta mekaniken kan det göras utan större kraftanvändning.

Med den kraftfulla motor-drivenheten förflyttar Truma Mover® SX säkert och tillförlitligt enaxlade husvagnar med en tillåten totalvikt på upp till 2 000 kg – till och med i stigningar på upp till 13 %.

Made in Germany

Det nya manövreringssystemet övertygar med kvalitet ”Made in Germany”, en modern design och – som hos alla Truma Mover® – ett omfattande säkerhetskoncept. Mover® SX finns hos alla Truma Partner till ett pris av SEK 18 280.

Ta reda på mer!Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Dethleffs
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt