CampingSverige.se

6.12.13

Av: Daniel Andersson
Dela
 

Mediapress tar över CampingSverige.se

Tidningsförlaget Mediapress stärker nu sitt grepp om campingbranschen. Från årsskiftet tar man nämligen över den populära internetportalen CampingSverige.se från det danska företaget Rejsejournalisten.

Rejsejournalisten lämnar vid årsskiftet över stafettpinnen till Tidningsförlaget Mediapress. 
– Nu har CampingSverige hittat hem och kan fortsätta utvecklas av personer med gediget kunnande i den svenska campingbranschen, säger Anne-Vibeke Isaksen, här flankerad av Daniel Andersson och Christer Hellemarck från Mediapress

Rejsejournalisten lämnar vid årsskiftet över stafettpinnen till Tidningsförlaget Mediapress. – Nu har CampingSverige hittat hem och kan fortsätta utvecklas av personer med gediget kunnande i den svenska campingbranschen, säger Anne-Vibeke Isaksen, här flankerad av Daniel Andersson och Christer Hellemarck från Mediapress


Samarbetet fortsätter

– Vi har länge sneglat på en större webbsatsning som komplement till tidningen Husvagn på Väg och det är givetvis en stor fördel för oss att CampingSverige.se funnits så länge och i dag är en av de absolut största och mest besökta internetportalerna bland campingfolket, säger Daniel Andersson på Mediapress.

Samarbetet mellan Mediapress och den välkände resejournalisten Anne-Vibeke Isaksen, som ligger bakom de tre nordiska internetsidorna CampingSverige.se, CampingNorge.no och CampingDanmark.dk, har pågått i drygt tio år.

– Det har varit ett mycket givande samarbete, men nu känns det som om CampingSverige.se har hittat hem. Personerna bakom Mediapress och Husvagn på Väg har ett gediget kunnande om branschen, speciellt om de svenska förhållandena, så övertagande känns både naturligt och bra, menar Anne-Vibeke Isaksen.

Både hon och Daniel Andersson poängterar att Rejsejournalisten även i fortsättningen kommer vara en nära samarbetspartner, bland annat vad gäller resereportage, tester och annat material till CampingSverige.se.
– Det finns en stark framtidstro i campingbranschen som vi delar. Det känns nu oerhört spännande att få vara med och utveckla ett så starkt varumärke som CampingSverige.se, säger Daniel Andersson.

Fakta om Husvagn på Väg

Husvagn på Väg fyller 25 år 2014. Det första numret utkom i samband med den stora husvagns- och husbilsmässan på Elmia hösten 1989. Tidningen är mycket uppskattad av de svenska camparna och utkommer med sex nummer per år. Den totala upplagan ligger på ca 300 000 ex som når närmare 1 miljon läsare.

Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Caravan Club of Sweden
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
Dethleffs
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt