Elmia Husvagn Husbil

CampingSverige.se

2.9.11

Fotograf: Niesmann-bischoff.de
Dela
 

Niesmann+Bischoff 2012: Flair får sällskap av 100-serie

Tyska tillverkaren av premiumhusbilar, Niesmann+Bischoff, fyller 30 år. Lagom till jubileumsåret släpps en ny Flair-serie, 100-serien med inredning från lillebror Arto.

Niesmann+Bischoff - Flair 100-serien med inredning från lillebror Arto

Niesmann+Bischoff - Flair 100-serien med inredning från lillebror Arto


Flair 710 är är 8,27 meter lång och med två planlösningar. Flair 800 är 8,77 meter lång och har fyra planlösningar. Utrustningsnivån liksom inredningen, är hämtad från Arto-serien.
– Vi tror det finns många kunder som vill ha en riktigt stor husbil men till ett pris som landar mellan Arto och Flair, säger Jörgen Carlsson på Niesmann Sverige.

Ytterligare en nyhet är att kunderna får möjlighet att välja mellan tre olika exteriörer. Niesmann+Bischoffs helvita yttre kan få ett annat utseende på den svenska marknaden för den som så önskar.
– Önskemål om fler färgsättningar har framförts till oss och det tillgodoser vi nu genom tre olika lackeringsalternativ, berättar Jörgen Carlsson

För Flair gäller att golvet gjorts om i hela serien.
– Nivåskillnaden är borta, golvet ligger plant ända fram till förarplatsen. Dessutom är det värme- och ljudisolerat. En redan tyst husbil har blivit ännu tystare”, säger Jörgen Carlsson och berättar vad han ser som styrkan hos Niesmann+Bischoff:
– Komforten och körupplevelsen är helt outstanding! Mycket möda läggs på att utveckla bilarnas vägegenskaper, bland annat genom samarbetet med tyska bilsportföretaget Bonk Motorsport.

Läs mer här: www.niesmann-bischoff.de

Se också...
Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Hobby Husvagnar
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Dethleffs
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt