CampingSverige.se

25.9.13

Av: Pernille Lykke Hansen
Dela
 

Niesmann+Bischoff dubblar försäljningen

Niesmann+Bischoff sätter en helt ny nivå för premiumhusbilar med sin nydesignade Arto.
Mottagandet var mycket positivt på Caravan Saloon i Düsseldorf och på Elmiamässan i Jönköping
lät succén inte vänta på sig.

Niesmann+Bischoff erbjuder 19 olika modeller av Arto

Niesmann+Bischoff erbjuder 19 olika modeller av Arto


500 olika textil möjligheter

- Vi Har fått en fantastisk respons av våra kunder och försäljningen överträffade våra förväntningar med råge. Mer än fördubblad försäljning talar sitt tydliga språk, säger Peter Östlund, Vd för Niesmann+Bischoff Sverige.

Redan förra året var Niesmann+Bischoff först ut bland tillverkarna med att ta den behagliga hemma känslan med sig in i husbilsvärlden då man lanserade sitt unika textilkoncept med upp till 500 olika variationsmöjligheter.

2014 Höjer Niesmann+Bischoff återigen nivån också när det gäller den exteriöra designen och tar tack vare nya Arto ett stort steg ifrån branschkollegorna.

Det nya exteriöra formspråket är tydligt inspirerat av bilindustrins form- och designtänk med mjuka linjer i kombination med attityd som ger en mer utmanande look. Designen för tankarna till dagens modernaste och mest exklusiva personbilar.

Tillsammans  med detaljer i chrome look, olika exteriöra designmöjligheter som lackering i champagnetoner och flera stripningsalternativ, ger den både ett sportigt och lyxigt intryck, något som den svenska konsumenten bevisligen uppskattar.

‐ När till och med våra kollegor i branschen gratulerar till mässans vackraste husbil kan man inte vara annat än stolt och glad över de produkter vi erbjuder, säger Jörgen Fornander, Brand Manager för Niesmann+Bischoff i Sverige.

2014 Erbjuder Niesmann+Bischoff 19 olika modeller av Arto. Från De mindre och kompakta planlösningarna på endast 6,5 M till modeller med en längd på 9 m. Niesmann+Bischoff är sedan tidigare känt för sin lysande körkomfort och för att ha marknadens nystaste husbil. Nya Arto Är inget undantag.

Se också...
Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Dethleffs
Caravan Club of Sweden
Hobby Husvagnar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt