CampingSverige.se

2.11.16

Av: Sandra Irengård Fotograf: Niesmann+Bischoff
Dela
 

Niesmann+Bischoff Flair utsedd vinnare

– ”Den som tar hem segern mot så förstklassiga konkurrenter, har på ett framgångsrikt sätt bevisat att man tillhör de allra bästa”.

Flair är vinnare i kategorin

Flair är vinnare i kategorin "Transportation".


Med dessa lovord meddelade utskottet för formgivning Niesmann+Bischoff att husbilsspecialisten från Polch tillhörde dem som tilldelats en utmärkelse av ”German Design Award 2017”. Det är den internationella expertjuryn som, på grund av den enastående designkvaliteten, har utsett Flair till ”Winner” i kategorin ”Transportation”.

Juryn består av designspecialister från de mest skiftande områden – bland annat näringsliv, utbildning, forskning och formgivning – och alla är erkända specialister inom sina respektive områden.

German Design Award ställer mycket höga krav vid utseendet av pristagarna. Vid nomineringsförfarandet är det nämligen endast produkter och kommunikationstjänster med en design som markant särskiljer sig, som utses av utskottet för formgivning. Detta år hade utskottet mer än 4 000 bidrag att ta ställning till.

-Utmärkelserna från German design Award innebär ett stort erkännande av hela vårt team, säger vd Hubert Brandl.

-Utmärkelserna från German design Award innebär ett stort erkännande av hela vårt team, säger vd Hubert Brandl.


Först Arto och därefter Flair

Redan förra året var det goda nyheter från Frankfurt am Main, där utskottet för formgivning har sin hemvist, genom att Arto tilldelades ett ”Special Mention” – en utmärkelse som ges till produkter vars design anses ha speciellt lyckade detaljlösningar.

– Att först vår Arto, och nu också vår Flair, har övertygat de internationella specialisterna är helt enkelt fantastiskt, säger Niesmann+Bischoffs vd Hubert Brandl, och utmärkelserna från German design Award innebär ett stort erkännande av hela vårt team!

Kama Fritid AB
Tumbo Husvagnar
Caravan Club of Sweden
Hobby Husvagnar
Autohallen husbilar
Dethleffs
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt