Housecar

CampingSverige.se

15.12.18

Av: Daniel Andersson
Dela
 

Niesmann blir ännu personligare

Vem sa att en husbil måste vara vit och opersonlig? Inte Niesmann+Bischoff i alla fall. Till modellåret 2019 finns fler valmöjligheter än nånsin att sätta sin egen prägel på modellerna Arto och Flair.

Arto iklädd nya utvändiga designpaketet Miami Blue.

Arto iklädd nya utvändiga designpaketet Miami Blue.


De senaste åren har Niesmann+Bischoff lanserat ett flertal modeller som sticker ut från mängden. Läckra Smove är kanske det mest iögonfallande exemplet, en unik blandning av halvintegrerad modell och en lyxig liner. Årets största nyhet är att modellerna Arto och Flair får ännu fler valmöjligheter, både in- och utvändigt.

– Efterfrågan på skräddarsydda lösningar blir allt större. Hos oss är det kunden som är den kreative och bestämmer vilken invändig miljö man kommer att trivas bäst i, säger Niesmann+Bischoffs vd Hubert Brandl.

Inredningen Verade Oak.

Inredningen Verade Oak.


Fler kombinationer

Arto och Flair har redan mer än 500 kombinationsmöjligheter av klädslar, möbeldekor och andra designelement. Nu kommer ytterligare byggstenar som ökar variationsmöjligheterna. Som alternativ till inredningsdesignen Malia Akacia finns nu den ljust ekfärgade Verade Oak med mattvita ovanskåpsluckor i både vardagsrum och sovrum, men kan även fås i högblankt vitt. Klädseln finns nu även i grått och grönt, väljer man skinnklädsel kan den även fås i brunt. Ryggstöd och kuddar finns i tre nya alternativ.

Flair i Grey Matt - utförande. Flair kan också fås i ljus Champagne Matt.

Flair i Grey Matt - utförande. Flair kan också fås i ljus Champagne Matt.


Designpaket

Även exteriört finns många valmöjligheter. Niesmann+Bischoff erbjuder flera alternativ på lackeringar, från Carbon Blue till matt grå och även alla varianter av hellackering. I år finns fem nya utvändiga designpaket att välja bland - Green Elox, Champagner Matt, Lava Orange, Miami Blue, och Carbon Optik. I varje alternativ ingår dekaler för front och bakgavel, sidokjolar och spegelhuvuden. Som ytterligare tillval kan sidoväggarna folieras och även här finns fem varianter att välja mellan.

Arto 88 LF och Arto 88 B har fått bekvämare badrum.

Arto 88 LF och Arto 88 B har fått bekvämare badrum.


Nya planlösningar

Flair och Arto kommer båda i två nya planlösningar. Flair 920 EK har ett nästan två kvadratmeter stort kök, stor L-soffa och praktiskt sideboard intill soffan på höger sida i bilen. Flair 920 LB har enkelsängar och två extra garderober. Arto 88 LF och Arto 88 B har i år fått större säng och bekvämare badrum.

Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt