Husbil365

CampingSverige.se

3.3.14

Av: Pernille Lykke Hansen
Dela
 

Njut av campinglivet under solens varma strålar

En husbil kan användas som semesterbostad året runt både i Sverige och i resten av Europa. Man behöver inte begränsa sin semester genom att resa söder ut på vintern utan man kan njuta av sin pension året runt i hela Europa och alltid få de bästa upplevelserna.

En husbil kan användas som semesterbostad året runt både i Sverige och i resten av Europa.

En husbil kan användas som semesterbostad året runt både i Sverige och i resten av Europa.


Frihet

Ofta när man går i pension drömmer man om att skaffa sig en fast bostad i Spanien, Frankrike, Italien eller något annat ställe där det är mer behagliga temperaturer under vinterhalvåret än vad det är i Sverige. Detta är dock en bekostad affär och förknippad med en massa administration, utgifter och begränsningar.

Men det är faktiskt möjligt att uppehålla sig i utlandet under hela vinterhalvåret utan allt det administrativa besväret och samtidigt få en frihet man inte skulle få genom att köpa en fast egendom.

En husbil är för många lika med den ultimata friheten. Man packar bara sin husbil med sina ägodelar, fyller upp tanken med diesel och framför sig väntar sedan ett hav av upplevelser. Man har friheten att åka söderut på vintern och skämma bort sin arma kropp och själ med lite extra sol och värme, samtidigt som man har en semesterbostad på hjul som är användbar hela året.

Det är också trevligt att komma hem och fira jul med familjen i Sverige och en husbil förhindrar inte detta på något sätt.

Antingen kan du välja att åka norrut i din husbil, eller så kan du låta den stå parkerad någonstans söder ut i ett varmare land och ta ett flyg hem och sedan tillbaka igen.

Det är många ställen där du kan stå säkert på standby och vara redo för fler nya upplevelser. Faktiskt erbjuder flera flygplatser i södra Europa långtidsparkering för husbilar till ett rimlig pris och med shuttlebus från husbilsparkeringen in till flygplatsen

Tumbo Husvagnar
Kama Fritid AB
Dethleffs
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Hobby Husvagnar
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt