CampingSverige.se

20.6.16

Av: Sandra Irengård
Dela
 

Nordic Camping har växt

Nordic Camping & Resort har tagit över ytterligare en camping på västkusten. Denna gång är det Hagöns Camping i Halmstad som är det senaste tillskottet i den ständigt växande campingkedjan.

Hagöns Camping är det senaste tillskottet Nordic Camping familjen.

Hagöns Camping är det senaste tillskottet Nordic Camping familjen.


Hagöns Camping ligger vid kusten, ca 5 km söder om Halmstad och har idag 550 campingtomter samt 20 moderna stugor. Anläggningen är fyrstjärnig och mycket välskött, underhåll och löpande investeringar är väl genomförda. Campingen ägs och drivs av Ronny Junhall med familj sedan många år tillbaka. Nordic Camping & Resort tog över driften av anläggningen den 1 juni. Ägandet övergår till Nordic Camping & Resort under hösten 2016, förutsatt att vissa uppsatta kriterier uppfylls.

”Nordic Camping & Resort har med detta förvärv stärkt sin position i regionen som år efter år ligger bland de mest populära turistregionerna i Sverige. Tillsammans med nyligen förvärvade Halmstad Camping i Tylösand har vi nu en stark förankring i området och kan även uppnå goda skalfördelar på orten. I och med att anläggningen är mycket välskött ser vi inga större investeringsbehov på kort sikt. Det är mycket glädjande att välkomna ytterligare en stor anläggning till Nordic Camping familjen”, säger Tom Sibirzeff.

Följande 14 anläggningar ingår nu i campingkedjan:

Bredsand Camping & Stugby
Citycampstockholm
Edsviks Camping
Ekudden Camping
Frösö Camping & Stugby
Glyttinge Camping
Hagöns Camping
Halmstad Camping
Hökensås Camping & Stugby
Mörudden Camping & Stugby
Nickstabadets Camping
Råå Vallar Resort
Stensö Camping
Västerås Mälarcamping

Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Caravan Club of Sweden
Hobby Husvagnar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt