CampingSverige.se

1.8.13

Av: Pernille Lykke Hansen Översättning/Bearbetning: Susanne Barthold Fotograf: Terje Bjørnsen
Dela
 

Fem stjärnor till nyöppnad campingplats

Redan innan Norges nya campingplats Hallingdal Feriepark i Ål öppnade, fick den tilldelat sig fem stjärnor av NHO Reiseliv. Därmed är parken en av endast fyra campingplatser i Norge som har mottagit denna kvalitetsstämpel.

Hallingdal Feriepark - nya femstjärniga campingplats Norge

Hallingdal Feriepark - nya femstjärniga campingplats Norge


- Jag har rest Europa runt och sett de bästa campingplatserna. Hallingdal Feriepark är en fantastisk anläggning – på högsta nivå även i europeiska sammanhang. Det var ingen tvekan om att Hallingdal Feriepark förtjänade fem stjärnor, säger seniorkonsult Torfinn Johansen i NHO Reiseliv.

Ferieparken är ett ambitiöst projekt som tar sikte på att sätta helt nya standarder för camping i Norge med hänsyn till komfort men inte minst aktivitetsutbud.

- Hallingdal Feriepark är helt i linje med framtidens camping: Att knyta upplevelser och aktivitet till goda övernattningsmöjligheter, uttalar avdelningsledare och fackchef för reiseliv Camping i NHO, Jan Henrik Larsen. – Detta är nytt i Norge, men redan en tendens ute i Europa, säger Larsen.

Hallingdal Feriepark är för hela familjen

Hallingdal Feriepark är för hela familjen


Glada upplevelser

- Vi tror gästerna värdesätter det breda aktivitetsutbudet i själva parken, men också de stora upplevelsemöjligheterna som finns i närheten. Fantastiskt vackra fjällområden, spektakulära fjordar och attraktioner som Flåmsbana ligger alldeles i närheten av parken eller upp till ett par timmars bilresa därifrån, säger styrelseledaren och initiativtagaren Thorstein ”Halling” Berg.  
Hallingla är inte något tryckfel. Vi vill ge folk glada upplevelser! Hela denna park är skapad av glädje, säger Berg.

Förutom 17 arkitektritade funkisstugor vid stranden av Hallingdalsälven, samtliga med öppen spis, golvvärme, terrass, wifi och kabel-tv, erbjuder parken sina gäster att hyra luxuösa husvagnar. Fem av de största, mest exklusiva husvagnarna från Cabby är redan på plats i parken, fem nya kommer inom kort.

Kama Fritid AB
Hobby Husvagnar
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt