CampingSverige.se

5.10.17

Av: Daniel Andersson
Dela
 

North Nature – ny kollektion från Isabella

I samband med sitt 60-årsjubileum lanserar den danska tälttillverkaren Isabella en ny kollektion med namnet North Nature.Capri North är ett lätt resetält, idealiskt för den som vill se sig omkring.

Capri North är ett lätt resetält, idealiskt för den som vill se sig omkring.


Kollektionen består av förtält, villatält, möbler och köksutrustning. Designen i North Nature är enkel och elegant. Stilmässigt har Isabella varit ute efter balans mellan design, färger, symmetri och kontraster.
– Färgerna i kollektionen är dämpade och råa med ett stänk av djuphavsblått. Alla färger har klara referenser till det nordiska uttrycket och skandinaviska designtraditioner, förklarar Anne Halskov, designchef.

Pop-up-tornet med eluttag kan integreras i Isabellas förvaringsskåp.

Pop-up-tornet med eluttag kan integreras i Isabellas förvaringsskåp.


Från barnstol till elektronik

Isabella introducerar även en hopfällbar barnstol som klickas fast på alla Isabellas campingstolar och fungerar som hög barnstol. Dessutom kommer även en Loke-stol, som finns med högt eller lågt ryggstöd. Vidare lanseras innovativa ”Buildaglass”, ett hopfällbart vinglas som sätts ihop med hjälp av en magnet. Glaset kan tas isär och packas ner utan att ta nästan någon plats alls. En annan stor nyhet är ett nytt elektroniksortiment, bestående av ett pop up-torn med eluttag som kan integreras i Isabellas förvaringsskåp och en trådlös laddare som kan sättas in under bänkskivan i skåpet. Laddaren kan ladda två mobiltelefoner och en surfplatta samtidigt.

Moment 180 är det minsta tältet i Moment-serien.

Moment 180 är det minsta tältet i Moment-serien.


Camp-let

Camp-let är också en nyhet i Isabella-sammanhang. Den danska tältvagnstillverkaren köptes upp av Isabella Group vid årsskiftet och går nu under namnet Isabella Camp-let. När man köper en Camp-let ingår ett Camp-let-vagnsskal och sedan väljer men mellan tre olika tält, två olika kök och extra utrustning utifrån önskemål och behov.

Kama Fritid AB
Autohallen husbilar
Hobby Husvagnar
Caravan Club of Sweden
Bli annonsör på CampingSverige
  Glömt kod?
Campingsverige.se
Senaste nytt