Kama Fritid

CampingSverige.se

26.3.17

Av: Sandra Irengård Fotograf: Camperways
Dela
 

Northstars nytillskott

Camperways i Haninge, som är generalagent i Skandinavien för amerikanska Northstar och Adventurer, visar nu upp det senaste tillskottet på marknaden -  Northstar 600 ATV.

Sovplats till 4 vuxna när man inkluderar den bäddbara dinetten.

Sovplats till 4 vuxna när man inkluderar den bäddbara dinetten.


Northstar har tillverkat sina campers ända sedan 1961 och har återförsäljare över hela världen. Eftersom det skandinaviska klimatet kan anses vara tufft, utrustas dessa campers med en hög standardnivå, som ska klara av vårt kyliga klimat.

Nu lanseras således ännu en modell som är helt ny för 2017. Northstar 600 ATV är en fullutrustad och kompakt camper som passar både japanska och europeiska pickuper med dubbelhytt. Golvlängden är endast 193 cm, vilket gör att dragkroken kan utnyttjas och en släpvagn kan kopplas på. Balanspunkten, COG (center of gravity) är endast 41 cm från framstammen. Detta gör att tyngden är rakt ovanför bakaxelns centrum även på bilar med korta flak.

Northstar 600 ATV har sin standardutrustning med bl a varmvattenberedare, toalett, dusch både ute och inne, långbäddar och därtill sovplats för 4 vuxna med den bäddbara dinetten.

Priset är 286 250 :- inkl moms

Kama Fritid AB
Caravan Club of Sweden
Autohallen husbilar
Bli annonsör på CampingSverige
Campingsverige.se
Senaste nytt